2015. január 1., csütörtök

Boldog új évet!! :)

Boldog új évet kíván nekünk a Lionsgate és egy másik képet is hoztam, mert az is nagyon találó!

A Lionsgate üdvözlete

Egyik kedvenc forrásom a @QuarterQuellOrg is azt mondja, hogy tavasszal a Kiválasztott 1. rész DVD-jét,
ősszel pedig a Kiválasztott 2. rész filmváltozatát várjuk


Sokat gondolkodtam, hogy írjak-e évkezdős bejegyzést vagy sem, de mivel én kicsit személyes módon vezetem az oldalt, nemigen tudom megtenni, hogy kihagyjam. Így aztán összeszedek egy-két dolgot, hogy mire lehet számítani idén az oldalon.

  • Ami valószínűleg a legszomorúbb, hogy minden valószínűség szerint utolsó teljes évét kezdi az oldal. Amikor idén novemberben megjelenik az utolsó Éhezők Viadala film is, újabb sorozatok veszik át a hatalmat, már nem lesz mire várni. Hogy azután majd hogyan tovább, arra jövő ilyenkor visszatérünk, egyelőre pedig reméljük, hogy idén is olyan tartalmas évet töltünk együtt, mint a korábbiak.
  • Lesz egy kis rendrakás, némi alakítás az oldalon. Hogy a sablonba mennyire nyúlok bele, azt nem tudom, de fejléccserére mindenképp lehet számítani és az oldalsávban is folyamatosan frissülnek majd az anyagok.
  • Rengeteg félkész, lefordított vagy csak félretett anyagom van, szóval januárban egészen biztosan nem kell attól tartanunk, hogy friss bejegyzések nélkül maradunk. Sok cikk vár még ránk, amit eddig még nem dolgoztam fel. Lesz szó a filmzenéről, vannak különböző - sokszor a sorozathoz kevéssé kapcsolódó - interjúim a sorozat szereplőivel, vannak cikkeim még a Kiválasztott 1. részével kapcsolatban, de már arról is, mire számíthatunk az elkövetkezendőkben.
  • Kicsit máris frissült a Kiválasztott 2. részének aloldala. Összeszedtem az új szereplőket, az első teaser poszter is kikerült és minden bizonnyal hamarosan készül majd egy Kiválasztott 2. rész rajongói posztergyűjtemény is. És lesz még egy könyvborítós bejegyzés is valamikor, az nekem személyes kedvencem.
  • Természetesen izgatottan várjuk a Kiválasztott 1. rész DVD-jét, Blu-Ray-ét. Ami eddig valószínűnek látszik, az a kinti (USA) megjelenés ideje, ami február 24. Több országban csak március második felében jelenik meg a DVD, mi se számítsunk korábbi időpontra, de bármilyen részlet megjelenik, azonnal megosztom!
  • A tavalyival ellentétben nem gyűjtöm össze, melyik magazin hanyadik helyre várja az utolsó Éhezők Viadala filmet. Mivel befejezés és mert hatalmas rajongótábora van, komoly érdeklődésre számíthat.
  • Egyetlen kivételt teszek: bármekkora csalódást okozott is tavaly az MTV Movie Brawl, azt azért idén is végigkövetjük :)
  • Elkezdődik majd hó végén a Kiválasztott 2. részének havi visszaszámlálása, amelynek megjelenése minden hónapban az adott időszak intenzitásától függ. Ha van mit összefoglalni, olvashatjátok, ha nincs, nem fogok miatta bejegyzést kitenni.
  • Ez az elv kicsit jellemzőbb lesz magára az oldalra is, bár erre valamennyire már az elmúlt hónapban is törekedtem (és nem tűnt fel senkinek, semmi, igaz? :). Szóval lehet számítani arra, hogy esetleg egy kicsit kevesebb bejegyzés lesz. Leginkább az ilyen nagyon csekély információtartalmú vagy nem kifejezetten a filmmel kapcsolatos híreket még minimálisabbra szorítom. Nem fogok törekedni tehát arra, hogy a korábbi éveknél több bejegyzés legyen, a megszokott színvonalra és bízom benne, hogy a napi szintű frissítésre továbbra is számíthattok. Röviden: kevesebb lesz viszont a töltelékbejegyzés.
  • Visszaolvasós rovattal tervezem jelentkezni, még a tavasz folyamán (még ezen gondolkodom, milyen formában) és tervezek még valami meglepetést is, de nem árulom el, mert mikor legutóbb elárultam, egy csomó oldalon megjelent hasonló ;)
Boldog új évet tehát nekünk, én bízom benne, hogy izgalmas utolsó teljes évünk lesz, sok-sok klassz Kiválasztott 2. rész promóanyaggal és sok izgalmas olvasnivalóval az oldalon! Örülök, hogy itt vagytok és hogy ennyien vagytok és kívánom, hogy a továbbiakban is érezzétek jól magatokat! :)

8 megjegyzés:

  1. Nagyon klassz képek. :)
    Hát nagyon boldog új évet mindenkinek,és "sose hagyjon el benneteket a remény!" :D

    VálaszTörlés
  2. Boldog Új Évet Ancsi :) És persze mindenkinek :P
    Nagyon rossz belegondolni,h bár még nem is olyan régen csatlakoztam az oldalhoz,hamarosan mégis vége lesz :( De addig még lesz egy nagyszerű évünk :DDD
    A visszaolvasós rovatot már nagyon várom :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Búék mindenkinek!
      És én is remélem hogy jó év elött állunk... Még szerintem ne gondoljunk bele hogy vége lesz egyszer ennek az egésznek mert az még messze van... Van még egy évünk úgyhogy addig is várjuk az új anyagokat!!!
      Szóval boldog új évet!!!!

      Törlés
  3. Először is boldog új évet kívánok rajongótársaimnak és kedvenc blog-vezetőmnek! :)
    Fura kimondani, hogy "idén" látjuk az utolsó filmet, hiszen alig 1,5 hónapja láttuk az előzőt. Már nagyon várom, de egyben szomorú is vagyok, hisz kevesebb mint 1 év múlva véget ér ez az egész jelenség. Úgyhogy a magam részéről próbálom kiélvezni minden percét! :)

    VálaszTörlés
  4. Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!
    Hú, tényleg rossz belegondolni, hogy már az utolsó filmre készülünk :( Ami ráadásul kemény lesz, de F. L. és a zseniális cast miatt valószínűleg ezt is szeretni fogom. De még élvezzük együtt ezt az egy évet, és Ancsi köszönjük ezt a rengeteg mindent. ( Aztán pedig abban reménykedem, hogy kedvenc szerkesztőnk beleszeret valamilyen másik szériába, amihez újabb blogot hoz létre :D )

    VálaszTörlés
  5. Köszi, aranyosak vagytok!
    Ági! Nem tudom, de most annyira várom a végét, hogy arra nincsenek szavak. (Ugyanakkor meg 10+ poszt van előkészítve januárra, - ami ritka - amiket szívesen csináltam, csak na. Akkor is.) Jó lenne kicsit megint csak olvasgatni. De meglátjuk, soha ne mondd, hogy soha :)

    VálaszTörlés
  6. Szia Ancsi! Nemrég visszataláltam a legelső bejegyzésedhez, amiben említetted a másik blogodat. Megkérdezhetem, hogy melyik ez?

    VálaszTörlés
  7. Boldog Új Évet kívánok Ancsi, és persze mindenkinek! :))
    Köszönjük ezt a rengeteg munkádat, hidd el nagy örömet szereztél nekünk a cikkeiddel! :D Csak most alig három hónapja találtam rá az oldalra :(( és olyan szomorú, hogy egy év múlva lejár ez az egész. =(
    De igyekszem az Új Év minden oldalon töltött percét kiélvezni! :D
    Még egyszer THG-ban gazdag Új Évet mindenkinek!

    VálaszTörlés