2014. december 26., péntek

Jennifer Lawrence gyerekeknek okozott örömet a Kentucky-i kórházban

Amikor azt írtam pár napja, hogy ha úgy adódik, írok majd arról, miképp töltötték a film színészei a karácsonyt, semmiképp nem paparazzi képekre vagy hasonlókra gondoltam. Amit most oszthatok meg, azt örömmel teszem, mert szép és megható. És mert olyasmi, amiért mi is annyira szeretjük Jennifer Lawrence-t.

Ha Jennifer Lawrence sétál be az ember ajtaján, az igazán nagy dolog. Na de Szenteste? Az maga lehet a valóra vált álom...

És valóban Az Éhezők Viadala színésznője több tucat gyereket örvendeztetett meg, amikor szokásos éves látogatását ejtette meg a szülőotthonában, a Kentucky-i Louisville-ben található Kosair Gyermekkórházban. 


Lawrence, aki maga is az ünnepekre utazott haza, számos képhez pózolt olyan kis betegekkel, akiket még karácsonyra sem tudtak hazaengedni. A Twitterre és Tumblr-re felkerült képek tanúbizonysága szerint minden korosztály nagy örömmel fogadta, ha J.Law-val lehetett.

A Kosair-kórház semmilyen részletet nem osztott meg az Oscar-díjas színésznő csöndes látogatásáról, ám úgy tűnik, a színésznő is örömmel vett részt ezen a látogatáson. A színásznő szülei gyermektábort üzemeltetnek nyaranta, Jennifer pedig többször beszélt arról, hogy kamasz éveiben ő maga is besegített a tábor munkájába.

- Engem képtelenség megdöbbenteni vagy elriasztani - mondta a színésznő még 2010-ben a Los Angeles Times-nak.
Lawrence már tavaly is meglátogatta a Kosair Gyermekkórház kicsi lakóit, amely után a kórház tweet-jében így köszönte meg neki: "Köszönjük, hogy meglátogattad tegnap a gyerekeket. Tudjuk, hogy ez nekik nagyon sokat jelent és bearanyoztad a napjukat!"
Forrás: E!Online

Az ugrás után még két megindító kép Jennel - csak erős idegzetűeknek!



Forrás: RealOrNotRealNews



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése