2014. november 14., péntek

Hallgasd meg a Kiválasztott 1. rész filmzenei társalbumát

Tegnap már iTunes-on elérhető volt a Lorde által felügyelt Kiválasztott zenei társalbum, és ha valami egyszer napvilágot lát, már a Lionsgate sem menti meg attól, hogy felkerüljön YouTube-ra. Mondjuk vastagon van rá esély, hogy lekerül a videó, szóval ki is teszem, amíg fenn van.

Megnyugtatásul: ezek a zenék NEM szerepelnek majd a filmben, csak a Yellow Flicker Beat, az is a végefőcím alatt!

4 megjegyzés:

  1. Ez fölöttébb csudás :D Ajj, de jó, hogy csak társalbum. Hiányzik az a feeling, amit a Futótűz társalbumánál volt, az annyira passzolt a film hangulatához meg az én ízlésemhez is :) Na, hát ez az album sem fog nálam pörögni az biztos, ellenben a Score, azt viszont már alig várom. Ott nem félek, JNH 120%, hogy odateszi magát most is :)

    VálaszTörlés
  2. ez tetszik: megnyugtatásul :D amúgy én nem tudtam végighallgatni egyik számot sem. nem tudom miért van mindenki oda a stábból lorde-ért. még mindig arshad mellett lobbizok :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát, tagadhatatlan, hogy Arshad érzelmi intelligenciája valamivel/lényegesen Ariana-é felett van. :) Amúgymeg évről évre hozom az aktuális számait, szóval le épp nem maradunk róla, és mivel én speciel meg nem veszem az albumot, csak belehallgatok, így brutálisan hidegen hagy, mi van rajta. Illetve úgy szeretném, hogy jó legyen, de nem zokogom teli a kispárnámat, amiért mégsem az.

      Törlés