2014. október 9., csütörtök

Újabb propaganda/promó anyagok

Egyrészről beindult az új hackelési lehetőség, amely során Gale aktáját fedhetik fel a lelkes hackelők. Ráadásul az eddigi 5 helyett most már úgy tűnik 7 ilyen lesz, de őszintén szólva az, hogy ilyen egy kaptafára mennek, számomra nem túl izgalmas. Főleg, hogy Instagram oldalán a Lionsgate folyamatosan jelenteti meg a felkelők aktáit/portréit. 

Ezúttal Gale-t lehet tehát átkódolni, és az, hogy már ezt sem érzem izginek, szerintem nagyon szomorú.


A másik anyag pedig egy kötelezően megtekintendő videó, ami ismét csak hanganyag, és a múltkorihoz hasonlóan, amely az áramszünetekre figyelmeztet, ez most az elnöki rezidencia közelében található utcák lezárásáról tájékoztat. Ez meg ráadásul itt a Kiválasztott 1. része előtt nem is aktuális szerintem.



Drága Lionsgate! Tényleg nincs valami kevésbé ismétlődő és/vagy izgalmasabb a tarsolyodban?

UPDATE: A folytatásban megtekinthető a teljes Gale és a szintén előkerült Castor illetve Pollux akta. Fordítani csak akkor fogom, ha lesz rá időm (és mivel annak szűkében vagyok, így nem ígérem). Viszont, ha valakinek van kedve és ideje is molyolni rajta, akkor, ha beküldi a fordítást az oldalsávban található e-mailcímre, akkor ha az jó és elég magyaros fordítás, szívesen megosztom az oldalon!






4 megjegyzés:

  1. Tényleg nagyon leállt a promó :(
    Pedig már csak 40 nap van hátra,de úgy érzem mintha,már a film premierje után lennénk(egy pár héttel)

    VálaszTörlés
  2. Azért ez nem valami jó hogy alig van promó :/ ugye most már sok mindenkinek elkezdődött a suli (pl nekem is :( ) és így alig van időm de azért minden 2. nap benézek és ez annyira elkeserítő...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azért 2 nap alatt átlag 4-6 bejegyzés kikerül. Azok között azért - remélem - találni izgalmasat, érdekeset. :) Mert bármennyire nincs promo én sokat dolgozom azért, hogy mindenről értesülhessetek Ti is, mint kinti társaink.

      Törlés
    2. Persze hogy van érdekes és izgalmas (pl. a Jennifer Lawrence interjú azon most jót nevettem :D) és nem is a te munkádat akartam kritizálni vagy nem akartalak téged megbántani de bocsánat ha mégis sikerült. Én a Lionsgatere értettem hogy nem szerepelnek valami jól... és te erről ugye nem tehetsz mert te "csak" fordítassz és tájékoztatsz amit köszönök :)

      Törlés