2014. október 16., csütörtök

Többszörös Éhezők Viadala jelölés a Key Art Awards-on

Több kategóriában is jelölték az Éhezők Viadala: Futótűz és A Kiválasztott, 1. rész mozis és DVD promóinak bizonyos elemeit a The Hollywood Reporter által rendezett Key Arts Awardon. 

A Legjobb Látvány- és Hangzásvilág kategóriában a Futótűz február elején megjelent Remember című TV Spotját jelölték, amelyet csak Facebook-on láthattunk, onnan szúrom be, de valóban nagyon szép kis klip:




Az Együttműködés kategóriában a Lionsgate Covergirl-lel való együttműködésének reklámfilmjét jelölték. Erről van szó:




A Futótűz promóját a Legjobb Integrált Marketing Kampány kategóriában is jelölték. Az alábbi videó nagyon szépen összefoglalja a Futótűz kampányának főbb állomásait. Személy szerint tisztára nosztalgikus hangulatom lesz tőle!! :)


A Digitális/Közösségi kategóriába a Kiválasztott, 1. rész promójának két fontos weblapja a TheCapitol.pn és a TheHungerGamesExclusive.com is nevezésre került.

És végül az Ignition Kreatív csapatát is díjra jelölték, akik a közületek sokak által nem kedvelt Futótűz IMAX posztert és az idén nyáron megjelent Körzetek Hősei posztereket és a Snow-Johanna-Peeta propagandaposztert is készítették:


Forrás: KeyArtAward

A díjakat október 23-án adják át. Ha lesznek díjazottak a fentiek között, majd jelzem, bár lehet, kisebb csúszással, mert elutazom a hosszú hétvégére.

1 megjegyzés:

  1. Az utolsó videt még nem is láttam. Tényleg 2013 number one filmje volt a Futótűz?
    Hú. Nem kevés nagyszerű filmet küldött magamögé, pl: A hobbit Smaug pusztasága, vagy A Vasember 3.
    És az eddigi filmtörténelem 10. legnagyobb bevételű filmje lett, ha jóllátam közvetlenül utána volt 11. a Karib Tenger kalózai, és a 12. az Oroszlánkirály. Nemsemmi teljesítmény.
    Lehet, hogy a Kiválasztott 2. rész befurakodja magát az 5. legnagyobb bevételű filmjévé. Sőt még az is lehet hogy a 3. helyet is elveszi a Bosszúállóktól, ha ilyen ütemben halad fölfelé a névsorban :)

    VálaszTörlés