2014. október 17., péntek

Peeta az 5. hackelős anyagban

Az ígéretekkel és a várakozásokkal ellentétben NEM került elő Lorde Yellow Flicker Beat című számának videója, így nem tudom kitenni.
Viszont a már emlegetett 5. számú hackelős anyagot beélesítették és Peeta egy képe és kapitóliumi aktája jelenik meg, amelyen ezúttal nem karakterleírás, hanem a Caesar-Peeta interjú kapitóliumi (vagyis nem a filmbeli) forgatókönyve van mellette. Fordítás csak délután-este várható. Immáron magyar fordítással. 







Peeta Mellark számára: A következő dokumentumot memorizálnod kell a következős televíziós megjelenésed alkalmára. Higgadtnak KELL maradnod és nyugodtnak KELL látszanod. NEM térhetsz el a forgatókönyvtől.

0:01: Vidám felvezetés. Ceasar majd irányít.

3:05: Ceasar Beetee Nagy Mészárláson kiagyalt terveinek részleteiről érdeklődik majd. Mesélj arról, milyen lelkiállapotban voltál és hogy meg akartad védeni Katnisst.

5:45: Caesar megkérdezi, hogy hogy tűnt fel, hogy Katniss elszabotálja a Viadalt.

6:05 RAGASZKODJ ahhoz, hogy ő csak Beetee tervét próbálta végrehajtani és nem tudott semmit a felkelésről. Tagadd a felkelés létezésének tényét.

8:05 Caesar megkérdezi, mi a véleményed azokról a pletykákról, miszerint a körzetekben nyugtalanság jelei érzékelhetőek.

8:25 Maradj együttműködő és beszélj a béke szükségességéről.

9:35 Ceasar megkérdezi, hogy "Azt szeretnéd, ha a lázadó felek tűzszünetet kötnének?"

9:45 Erre SZÓRÓL SZÓRA így válaszolj: "Azt szeretném, ha az emberek elgondolkodnának. Szeretnék megkérni mindenkit, hogy hagyjon fel az értelmetlen erőszakkal. Nem ez a módja a változásnak vagy az igazságszolgáltatásnak."

10:25 Caesar megköszöni, amiért rendelkezésre álltál. A beszélgetés véget ér.
Forrás: District13.co.in

4 megjegyzés:

  1. Ez akkor ugyanígy lesz a filmben is, leszámítva a végét?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Á, nem, összekevertem a későbbi interjúval. Ez akár egy az egyben is így lehet.

      Törlés
  2. Ancsi, nemtudod, mikor lesz kint a videóklip? Már várom :)

    VálaszTörlés