2014. október 26., vasárnap

Lehetséges DVD megjelenésről kering pletyka a neten

Visszatértem, ez már nem bekészített anyag :) Borkának itt is köszönet, szerintem nem lehetett panaszotok a kiszolgálásra :))

De ha már visszatértem, utánanéztem, miből is élünk: Valóban a Jennifer Lawrence Cineplex interjú a legizgalmasabbnak tűnő anyag, viszont az egy jó 2 (A4-es) oldalas cikk, vagyis dolgoznom kell vele, mire ki tudom tenni, de mivel engem is érdekel, sejthetitek, hogy rajta leszek :)

Addig viszont egy másik hír, ami amennyire lelkesítő, annyira kicsi a hitelességtartalma. 
Az IMDB-n ugyanis megjelent egy: Így készült Az Éhezők Viadala: A Kiválasztott, 1. rész című dokumentumfilm adatlapja, amelyen a film megjelenését 2015. február 1-re teszik. 
A stábtagok állítólag megegyeznek a Futótűz készítéséről szóló dokumentumfilm stábtagjaival, ezért az anyag hitelesnek tűnik. Mivel pedig ez a film jó eséllyel a Kiválasztott 1. rész DVD-jén lesz majd látható, arra lehet következtetni, hogy maga a DVD is 2015. február 1-jén jelenhet meg.


Mondjuk nekem pont nem reális a dolog, mert kizártnak tartom, hogy ne legyenek változások a Futótűz és a Kiválasztott dokumentumfilmjének készítői között, másrészt pedig a február 1-i DVD megjelenési időpont irreálisan korai a nagy filmek esetén átlagosan jellemző 4 hónaphoz képest (oké, tavaly március elején vagyis kb. 3 és fél hónapra kaptak DVD-t a kintiek, de ez meg annál is korábban van egy hónappal).

A rajongói oldal, ahonnan a hírt hozom, azzal érvel - tudván, hogy az IMDB-t bárki szerkesztheti - hogy szerintük senki nem vezetne félre másokat szándékosan (jaaaj, dehogynem, hányszor is láttunk már a YT-on hamis Kiválasztott teaser című videót!!!), illetve most újabb digitális formákban is (pl. iTunes-on) is megjelennek a DVD extrái, hogy simán elképzelhető, hogy ez a DVD megjelenése előtt napvilágot lát.

Nos. A lényeg, hogy a hírt a Lionsgate nem erősítette meg, én a gyakorlat alapján irreálisan korainak tartom az időpontot, szóval ne éljétek bele magatokat, de a magas olvasottság miatt nem szerettem volna, ha bárki, aki kinti anyagokat is követ úgy érezné, hogy eltitkolom előle a tökizgi infót. Szóval várjuk a Lionsgate bejelentést és a valószínűbb márciusi DVD megjelenést.
Forrás: QuarterQuellOrg

1 megjegyzés:

  1. Üdv újra itt,Ancsi :)
    Ha igaz a hír,ha nem,remélem minnél előbb kijön a DVD.

    VálaszTörlés