2014. október 26., vasárnap

Innen-onnan

Na, van még egy sorozat egyéb hírem, amelyet már hetek óta gyűjtögetek, de összerakni nem volt időm, de most végre igen, így amíg én kirándulok, Ti még végignézegethetitek. Pár hétre azonban valóban félre fogom most már tenni az egyéb dolgokat (végülis a színészek is főleg promózni fognak november elejétől) és csak a film után, ha lecsitulnak a hullámok, december elején indítom újra. Addig azért, ha a megjelenési híreket nem is, de a fontosabb infókat, azért félreteszem.

Jennifer Lawrence-ről leginkább a Serena kapcsán hallhattunk az elmúlt időszakban. Jelentek meg a filmből képek, jelenetek, és lezajlott a film premierje is.


Forrás: JenLawFans Blogspot - Jennifer Lawrence Daily

Íme a jelenet a filmből:



És néhány kép a film premierjéről:

Forrás: Zimbio

Olvashattunk egy Vanity Fair interjút is az elmúlt hetekben, amelyet két részben mutattam be. Az elsőben a kiszivárgott meztelen képeinek botránya kapcsán szólalt meg Jen, de aztán össze tudtam szedni az Éhezők Viadala vonatkozásokat is. Ezen interjúhoz tartozott egy fotósorozat is, annak kulisszák mögötti videóját is megnézhetitek.


Lépjünk tovább Josh Hutchersonra, akinek a Paradise Lost promója kapcsán voltak megjelenései, illetve a srác betöltötte 22. születésnapját, amely alkalmával egy horror-éjszakán vett részt:


Na, akkor Joshról is néhány újabb(? - esküszöm, nem bírom követni, melyiket láttuk már és melyiket nem, de Josht biztosan örömmel látjátok) jelenetfotó a Paradise Lostból:



Josh a Római Filmfesztiválon vett részt a film ottani premierjén, erről is vannak képi bizonyítékok:

Forrás: Zimbio

Liam Hemsworthről egy ejtőernyőzés előttről van két képünk:

Forrás: Eonline

Illetve elkezdődött a By Way Helena forgatása, amelyen Liam mellett Woody Harrelsont is láthatjuk:


Forrás: Dailymail

Következő nagyobb csokor hírünk Sam Claflinről van, aki a Love, Rosie prmóján vesz részt.
A filmnek volt egy komolyabb premierje Londonban és a Római Filmfesztiválon is, ezek képei közül válogatok:


Forrás: Facebook

Forrás: Zimbio

Samről ezen kívül megjelent egy igencsak megható kép Lily Collins-szal a Love, Rosie kapcsán és ő látható majd a Seventh Man magazin Őszi/Téli kiadásának címlapján is. Ezeket is megmutatom:


Elizabeth Banks képe szerepel az Elle címlapján. Most megnézhetitek magát a címlapot és az ennek alapjául szolgáló képet is:


Jena Malone még október elején jelent meg a New York Filmfesztiválon, ahol a Time Out of Mind és az Inherent Vice című filmjeinek premierjén jelent meg. Mindkettőről hoztam egy-egy képet:

Forrás: Zimbio

Natalie Dormerről két fotósorozat került elő. Egyiket a The Times, másikat a Yahoo számára készítették, én pedig mindkettőből 2-2 képet hoztam mutatóba:


Forrás: ONTD

Julianne Moore jövő év elején megjelenő filmjéből, a Still Alice-ből egy jelenetfotó, a Hetedik fiúnak pedig egy új mozis posztere jelent meg. Az interneten végigsöpört egy pletyka, miszerint a Still Alice-ben mutatott teljesítményéért Oscar-díjra jelölik majd a színésznőt. Hogy ez igaz-e, vélhetően később derül majd ki.


Stanley Tucciról a Fortitude című sorozat kapcsán jelent meg egy remek promókép. Róla azt is megtudhattuk az elmúlt hetekben, hogy feleségével első kisbabájukat várják :)

1 megjegyzés:

  1. Úristen xDDD Liam nagyon durván néz ki :DDD
    Woody Harrelson-t és Stanley Tucci-t sem tudom hova tenni haj nélkül, nagyon fura őket így látni.:)))
    A Jena M. és a Natalie D. képekért külön köszönet :)
    A hetedik fiú c. filmet nagyon várom.
    Ui.: Nagy kár,h a Serena c. film nálunk nem lesz a mozikban.(legalábbis úgy néz ki...)

    VálaszTörlés