2014. október 5., vasárnap

Innen-onnan

Bármennyire is próbálnám mellőzni a rovatot, az elmúlt két hét alatt is rengeteg anyag gyűlt össze ebben a kategóriában is, szóval ismét olvashattok a színészek egyéb projektjeiről is.

Jennifer Lawrence legutóbbi Dior fotósorozatának darabjait a két héttel ezelőtti Innen-onnan rovatban láthattátok, most a fotózás kulisszák mögötti videójába pillanthattok bele.


Még egy Jennifer Lawrence főszereplős videónk akad mára, amelynek a Serena rajongók örülhetnek, hsizen a film egyik csókjelenetét nézhetjük meg az alábbi filmrészletben:



Az X-Men rajongóinak lehet öröm, hogy a legutóbbi film DVD-megjelenése kapcsán a folytatásról is megtudhatunk pár újabb részletet. Az EmpireOnline cikke szerint ugyanis a film főszereplője Jennifer Lawrence kék bőrű, alakváltó karaktere, Mystique lesz. Ennek oka, hogy Mystique a sorozat során két karakterhez is közel áll: Erikhez és Charles-hoz, és mindketten hatással vannak a nőre, és erre a két különböző hatásra fókuszálna majd az új film, amelynek címe X-Men: Apokalipszis, amelynek immáron megjelenési dátuma is van: 2016. május 19. Furcsa belegondolni, hogy annak premierjéről ezen az oldalon már minden bizonnyal nem fogok beszámolni...

Josh Hutchersonnak a Paradise Lost promója zajlik még mindig. A stáb a filmmel ezúttal a San Sebastian Film Fesztiválon járt, ahol természetesen premierképünk és sajtófotónk is van:

Forrás: Zimbio

Na jó, legyen még egy, Claudia társaságában:

Forrás: Airungarky
A film promója a Zürichi Film Fesztiválon folytatódott, innen is van egy képünk:

És több is a Zimbio-n.
A filmből közben előkerült egy részlet is, amelyben Josh az egyik főszereplő. :)


Sam Claflinnek is sűrű az ősz, ő a The Riot Club-ot promózza még, legutóbb a film római premierjén és az azt megelőző sajtófotózáson jelent meg innen hozok képeket:

Forrás: SamClaflinfans

Akinek még lenne igénye Sam Claflinnel kapcsolatos vizuális élményértékre, annak kedvez a L'Official Hommes Italia magazinja, amely egy fotósorozatot készített a színészről:




Jena Malone Inherent Vice című filmjéhez érkezett poszter és előzetes. A filmnek immáron magyar címe is van, mégpedig a Beépített hiba. Nem tudom, ebből következtethetünk-e arra, hogy láthatjuk is majd a filmet a magyar mozikban, vagy csak azért van magyar címünk, mert a film egy könyvadaptáció, amelynek van magyar fordítása.

Íme a történet lényege:
A 70-es évek kezdetén járuSnk Los Angelesben. Sportello lecsúszott, füvező magánnyomozóhoz volt nője toppan be egy érdekes sztorival: dúsgazdag barátját kellene megtalálnia, valószínűleg a férfi nejének lehet köze az esethez. A nyomozás nem megy könnyen, őrült szörfösök, kisstílű bűnözők, gyilkos kedvű uzsorások, kurvák és pszichedelikus rockzenészek keresztezik Sportello útját. Forrás: Filmdroid

A posztert csak linkelem, mert semmi izgi nincs rajta, de az előzetest megnézhetitek.


Elizabeth Banks új szerepben látható majd, mégpedig a Magic Mike folytatásában a Magic Mike XXL-ben:

A történet három évvel azután folytatódik, hogy Magic Mike felhagyott a vetkőzéssel a karrierje csúcsán. De mégis úgy alakul, hogy egy őrületes utolsó este erejéig újra bedobja magát a csapatával együtt. Miközben az utolsó show helyszínére tartanak, megismerkednek néhány új baráttal, akikkel új mozdulatokat is tanulnak, miközben a múltat is felidézik. Forrás: Cosmopoiltan

Alan Ritchson került most elő, ráadásul két filmje kapcsán is, szóval érdemes rá odafigyelni. Elsőként a New Girl című sorozatban való vendégszerepléséről kaptunk néhány jelenetfotót:


Forrás: TVLine

Másrészt pedig a The Wedding Ringer előzetesében is láthatjuk a Futótűzben Glosst alakító dögös színészt, amit szintén csak linkelek, mert nem egy főszerep, amelyet Ritchson alakít benne.

Néhány megjelenés a végére: Natalie Dormer a Párizsi, Alexander Ludwig pedig a Milánói Divathét egy-egy bemutatóján jelent meg:

Forrás: Zimbio

És végül Az Éhezők Viadala két kicsi lánya, akik immáron nem is olyan kicsik, hiszen Willow Shields és Amandla Stenberg a Teen Vogue Young Hollywood Partyján buliztak.

Forrás: Zimbio és @WillowShields

4 megjegyzés:

  1. Ez megint iszonyat jó anyag volt! Nem lehet kis munka egy ilyet összehozni, elismerésem! Tudtam már korábban is (na meg persze ha az utolsó film és a DVD/BluRay is kijött már nem igazán lesz miről cikket hoznod), de már most szomorú volt olvasni, hogy az oldalad is megszűnik majd idővel.. :(

    VálaszTörlés
  2. Nekem is tetszett :)
    Jena Malone<333 Natalie Dormer<333
    Én nem akarok még belegondolni abba,h mi lesz,ha egyszer ennek az egésznek vége :( Hiányozni fog az oldal és olyan fura lesz hogy nem lesz majd új Éhezők Viadala film :((( De szerencsére ez még nagyon messze van :DDD

    VálaszTörlés
  3. Nekem is hiányozni fog majd az oldal, és eggyúttal szeretném megköszönni Ancsinak hogy létrehozta.
    Ugyan még "csak" pár hónapja találtam rá, de azóta rendszeres látogatója vagyok, naponta többször benézek ha tehetem.
    Azért nem kis munka ez, amit csinálsz, napi szinten hozni
    az új híreket, keresgélni az Innen onnan cikkekhez, fordítani a cikkeket, interjúkat (amit egyébként teljesen jól, pontatlanság nélkül csinálsz), plusz még az újraolvasásokkal is heti rendszerességgel kielégited a THG igényeinket :)
    Úgyhogy továbbra is rendszeres látogatója maradok ennek az oldalnak, amíg csak lehetséges :)
    Köszönöm a sok munkát amit a szabadidődben ölsz bele az oldal működtetésébe!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm az elismerést, jól esnek a szavaid. :)
      Azért nyilván örömmel is csinálom én ezt, másképp nem is lehet.

      Törlés