2014. október 21., kedd

Íme Az Éhezők Viadala: A Kiválasztott, 1. rész filmzenei albumának számlistája

Idő előtt, végül tegnap este (kinti idő szerint legalábbis, nálunk valami hajnalban) felfedték a közelgő Kiválasztott film számlistáját. Ezt olvashatjátok most. Nekem nincs most időm/lehetőségem hosszabban elmélkedni róla, majd Ti megmondjátok a tutit. :)
Tudjatok róla, hogy ez időzített bejegyzésként érkezik, így én csak este 6 óra magasságában tudom kitenni a hozzászólásaitokat, addig is türelmeteket köszönöm :)


1. Meltdown (feat. Lorde, Pusha T, Q-Tip & HAIM) - Stromae 4:01
3. Scream My Name - Tove Lo 3:34
4. Kingdom (feat. Simon Le Bon) - Charli XCX 4:04
5. All My Love - Ariana Grande
6. Lost Souls - Raury 2:53
8. The Leap - Tinashé 4:06
9. Plan the Escape - Bat for Lashes 2:30
10. Original Beast - Grace Jones 4:21
12. Animal - XOV 3:18
14. Ladder Song - Lorde 3:14

Mondjuk így első blikkre az elég feltűnő, hogy Lorde picit túlreprezentálta magát, de ez a lemez már csak ilyen (főleg, mert a 13-as számot hallottuk tegnap este és abba is beleénekel Lorde).

Annyi megjegyzést teszek még hozzá hogy azt ne feledjétek, hogy az első két film gyakorlata alapján ezeket a számokat valószínűleg nem halljuk majd a film alatt (csak a végefőcím alatt 2-3-at), ez egyfajta társalbum amivel újabb bőrt le lehet húzni a rajongókról, aminek számait a könyv története inspirálta.

6 megjegyzés:

  1. Tényleg jó sokat szerepel Lorde, nagyon kíváncsi vagyok :)

    VálaszTörlés
  2. 1-2 kivétellel nem nagyon ismerem az előadókat, de kíváncsi leszek.

    VálaszTörlés
  3. Charli XCX-nek nagyon örülök és valahogy sejteni is lehetett, hogy ő is rajta lesz a társalbumon. A többi előadót viszont nem igazán ismerem. Na majd most.

    VálaszTörlés
  4. "amivel újabb bőrt le lehet húzni a rajongókról" :D:D és tényleg...

    VálaszTörlés
  5. Hú, hát eléggé noname ez a lista :( Tényleg sok Lorde szám van, mondjuk én elvagyok vele. Aztán ami még ismerős az a The Chemical Brothers, és természetesen a Bat for Lashes (Eclipse OST) :) Többi passz. Viszont nincs ID :( Tudom, nem kívánságműsor ez, de jó lett volna, annyira szuper volt az előző számuk, és amúgy is, Imagine Dragons-függő vagyok :D

    VálaszTörlés
  6. Azért elég furcsa, hogy ennek az albumnak az ára a háromszorosa az eddigi megjelentekének. Az első albumot (a kedvenc számommal Arcade Fire: Abraham's Daughter) 2 dollár 25 centért vettem meg az amerikai Amazonon, amikor éppen kint voltam New Yorkban, 2012-ben. Tavaly itthonról rendeltem meg a második társalbumot, elővételi áron, 6 font 50 pennyért, az angol Amazonról.

    Mindkettő Deluxe kiadás volt, poszterrel, karakterkártyákkal együtt. Igaz, hogy papírtokban érkeztek (és emiatt sokan morogtak is a CD-k termékoldalán), de én kifejezetten örültem neki, hogy nem az unalmas műanyagtokban vannak a lemezek. Két oldalra ki lehetett hajtogatni, középen volt a CD, egyik oldalon a zsebben a poszter, másik oldalon a karakterkártyák.

    Ehhez képest most harmadik film társalbuma a tizenkilenc fontos árával egy kicsit megdöbbentő, és ez is elővételi ár... Kiváncsi vagyok, mi az oka ennek a drasztikus áremelésnek, remélem nem az, hogy Lorde-nak nagyobb fizetést adjanak.

    VálaszTörlés