2014. október 18., szombat

Friss infók a film háttérzenei albumáról

Lesz ma Lorde cikk is, de ezúttal a James Newton Howard által írt score-ról vagy háttérzenei albumról lesz szó, amelynek zenéit ténylegesen halljuk a filmben. Erről az derült most ki, hogy 2014. november 24-én jelenik majd meg.


Van egy rövid infómorzsánk a Bitódalról is. Picit spoileres, de nagyon izgi :)

A filmben a Bitódal Katniss (Jennifer Lawrence) szólójával kezdődik. Először a madarak csatlakoznak hozzá (a Fecsegőposzáták), majd lázadók, ahogyan a dal lassan beleolvad a filmzenébe. James énekkar és zenekar segítségével éri elé, hogy egyre erősödő csodálatos hangzásvilág társuljon a nagyszabású jelenethez. Ez egy hatalmas zenei pillanat lesz a filmben.
Forrás: UMG Press Release

4 megjegyzés:

  1. Szia Ancsi! Tudni valamit a Lorde videóklipjéről? Már csütörtökön meg kellett volna jelennie. :/ Egyébként a bitódalra már nagyon kíváncsi vagyok.:))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A kintiek sem tudnak semmit. Különben írtam volna.

      Törlés
  2. Wow, erre nagyon kíváncsi leszek. A könyvben valamiért nem fogott meg annyira, de érzem, hogy most más lesz. :)
    Az eredeti szövegben viszont szó van egy akciójelenetről is a zene közben. Mivel a könyvben ilyen nincs ezalatt az idő alatt, ezért valószínűnek tartom, hogy ezen a ponton egy kicsit bővítik a történetet. Ha ezzel a jelenettel párhuzamosan történik, akkor kizárásos alapon az első trailer erdei jelenete jöhet csak szóba. Én örülnék annak is, ha közben Peetát is mutatnák.

    VálaszTörlés
  3. Annyira kíváncsi vagyok erre a jelenetre, nameg persze az egész filmre !!! :)

    VálaszTörlés