2014. október 9., csütörtök

Eddigi Kiválasztott promó- és premieresemények

Hát, túlzás volna azt állítani, hogy elhalmoz minket a Lionsgate premierinformációval. Tavaly a Futótűz esetében már augusztusban napvilágot láttak a film premier.időpontjai, most azonban - a londoni világpremieren kívül - még mindig csak sejtések vannak. A HungerGamesDaily oldala összegyűjtötte az eddigi információkat, és mivel olyanok is vannak benne, amelyeket eddig nem írtam ki, ezért most kiteszem Nektek ezt a listát, és ha lesz frissebb hír, természetesen frissítem. Mert bár közvetlenül nemigen érintenek minket, hiszen nem tudunk részt venni rajtuk, de ezekről minden bizonnyal lesznek képek, interjúk és egyéb anyagok. Mondanám, hogy már alig várom, de "rettegek", mert tudom: sűrű lesz a november első 2/3-a nekem minden tekintetben.

  • November 4. Kiválasztott rendezvény és sajtótájékoztató, Szöul
    A rendezvény a Lotte World Vidámparkban kerül megrendezésre, ahol Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth és Francis Lawrence is megjelenik
  • November 11. Az Éhezők Viadala: A Kiválasztott, 1. rész Világpremierje, London, Leicester Square
    Vörösszőnyeges megjelenés a (jelenleg még be nem jelentett) stábtagok részére.
  • November 11. Kiválasztott vetítés, Berlin, Vattenfall
    A rendezvényen a londoni premier vörösszőnyeges bevonulást és Az Éhezők Viadala: A Kiválasztott, 1. részét láthatják a szerencsés jelenlévők, akik annyira viszont nem lesznek szerencsések, hogy a stábtagokkal is találkozhassanak.
  • November 17. Az Éhezők Viadala: A Kiválasztott, 1. rész Los Angeles-i premier
    Még ez esetben sem jelentették be a résztvevőket, de aki már tavaly is erre járt, azt tudhatja: sokkal nagyobb kaliberű rendezvény volt, sokkal több szereplővel, mint a londoni világpremier.
  • November ??? Az Éhezők Viadala: A Kiválasztott, 1. rész New York-i premier
    Úgy hírlik lesz, de sem pontos időpontja, sem pedig egyéb részletek nem ismeretesek ezzel kapcsolatban.
  • November 21-22. A Esperança Experience São Paulo
    A rendezvényen Sam Claflinnel találkozhatnak a szerencsések. Állítólag az eseménnyel kapcsolatosan október 14-én érkeznek további információk.
Forrás: HungerGamesDaily Tumblr

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése