2014. október 29., szerda

Az Éhezők Viadala: A Kiválasztott, 1. rész nyereményjátékok ITTHON

Úgy látom, végképp eljutottunk a promóidőszak csúcspontjára, hiszen beindultak az első Kiválasztotthoz kapcsolódó nyereményjátékok itthon is. Végre mi is játszhatunk és nyerhetünk is. :)
Ha már itt vagyunk, kérnélek is Titeket, hogy ha megláttok hasonlót, akkor legyetek szívesek, küldjétek el a hungergames@mailbox.hu e-mailcímre, hogy minél többen játszhassanak. Ha interneten látod a játékot, küldd el a forrás linkjét, ha pedig újságban találod, akkor szkenneld be vagy fényképezd le az adott oldalt. Ezeket mindig megosztom, és az elmúlt két alkalommal is többen nyertetek olyan nyereményjátékon, amit itt az oldalon megosztottunk, remélem, marad a hagyomány. Egy különbséggel: most már én is hadd nyerjek, lécci. Annyit "melózok" ezért az oldalért, tökre megérdemelném jól esne ;)

Az első játékot a Facebook-on találtam, a Film Hivatalos Oldalán:




Játssz velünk és nyerj egy egyedi Az Éhezők Viadala – A kiválasztott I. mozaik moziplakátot!

A plakátot a játékban résztvevő rajongók facebook profilképeiből fogjuk összeállítani. Ha szeretnél Te is szerepelni a képen és szeretnél az 5 szerencsés között lenni, aki megkapja kinyomtatva a mozaik posztert, akkor 

• oszd meg a posztot
• majd írj e-mail-t a digital@forumhungary.hu címre, a tárgyba írd bele, hogy „Az éhezők viadala: A kiválasztott – 1 rész” 

Fontos: a játékban való részvétellel hozzájárulsz, hogy profilképedet a plakát elkészítéséhez felhasználjuk!








A másik kicsit más jellegű - ha szabad ilyet mondani, izgalmasabb, ezt az ugrás után találjátok!
A tippet köszönöm Richy-nek!! :)



Az Éhezők Viadala – A kiválasztott 1. részét a Simple egy különleges premier előtti vetítésen mutatja be a Corvin Mozi összes termében egyszerre. Míg a filmet világszerte november 21-én kezdik el vetíteni a mozik, addig itthon már november 19-én megtekinthetik a Simple felhasználók. Az alkalmazásban november 3-tól kedvezményes áron lehet jegyet vásárolni a vetítésre a – várhatóan gyorsan elfogyó – készlet erejéig. Nyéki Zsolt, az OTP Mobil kereskedelmi és fejlesztési igazgatója kiemelte: “A Simple alkalmazásban ezt követően egy széleskörű nyereményjáték veszi kezdetét a film kulcsszimbólumát, a Mockingjay-t, azaz a fecsegő poszátát magán viselő, egy millió forintos egyenlegű bankkártyáért.

A fődíj különlegességét fokozza, hogy a bankkártya egyetlen példányban készül. Ezen túl három Samsung ajándékcsomag is kisorsolásra kerül, melyek Samsung S5 telefont és egy Samsung Gear S okosórát rejtenek. A játékban mindenki részt vehet majd, aki megnézte Az Éhezők viadala – A kiválasztott I. filmet, és regisztrálja mozijegyét a Simple alkalmazásban.
Forrás: Mozinezo

Azért én kiegészíteném egy-két dologgal: mint látjátok, november 19-én egészen nagy számban megnézhető a film, amelyre november 3-tól (vagyis jövő hétfőtől) vásárolhatóak jegyek.
DE! A cikkben szereplő 21-ei dátum félrevezető, az amerikai bemutatóval ellentétben Magyarországon a filmet már 20-ától vetítik. Ha figyelembe vesszük, hogy a korábbi gyakorlatnak megfelelően nagy esély van rá, hogy éjféli vetítések is legyenek, akkor a 19-i vetítés résztvevői alig pár órát nyernek csupán. Ezzel persze senkit nem lebeszélni szeretnék, csak azokat nyugtatnám meg, akik nem fővárosiak, és nem tudnak részt venni ezeken a vetítéseken.

Egyébként pedig mindenkinek sok sikert a játékokhoz, és ha nyertek, azért osszátok meg örömötöket az oldalon is bátran!! :)

9 megjegyzés:

  1. Ez a bankkártya nagyon jól néz ki :))) (Számomra nagyobb az értéke annak,h ez az egyetlen ilyen bankkártya az országban,mint h mennyi pénz van rajta)
    Remélem,tényleg nyerni fogsz,valóban te érdemled meg a legjobban :))) Sok Sikert,neked is Ancsi:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Máté, én már egy mozijeggyel kiegyeznék, nem a millára vágyom :)
      Bár a bankkártya nekem is tetszik, azt is elfogadnám pénz nélkül is.

      Törlés
    2. :)))
      Na igen,egy VIP terembe szóló mozijegy nekem is jól jönne :DDD A bankkártya pedig,határozottan jobban néz ki,mint amilyenem most van xDDD
      Ui.: Ötletes lett a cikkajánló (rész) az oldalon :D

      Törlés
  2. Tényleg nagyon megérdemled Ancsi :) Köszönjük a sok munkát amit az ebbe oldalba fektetsz.

    VálaszTörlés
  3. Nem tudjátok h pontosan mikortól lehet a simple-on keresztül jegyet venni. Csak mert én egyelőre nem látom

    VálaszTörlés
  4. valaki nem tud esetleg valamit arról a nyereményjátékról, ami az éhezők viadalánál meg a futótűznél is volt azt hiszem a cosmopolitanben? Nagyon jó, lenn ha idén is lenne, tavaly nyertem vele:)

    VálaszTörlés
  5. Ancsi te ott leszel a Corvin moziban 19-én? :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem :)
      Én vidékről nem utazom fel, pláne úgy, hogy másnap meló.
      20-án ülök be az első filmre, ahogy tudok :))

      Törlés
    2. Óh, tényleg, kiment a fejemből, hogy nem tartózkodol Pesten, sajnálom.
      Kár, pedig jó lett volna esetleg összefutni. :)

      Törlés