2014. szeptember 20., szombat

Visszaszámlálás: Már csak 2 hónap a Kiválasztott, 1. rész mozis bemutatójáig

Most már tagadhatatlan, hogy a promóidőszak sűrűjében vagyunk, és az elmúlt hetekben ezt a sűrűséget én magam is egyre erőteljesebben érzékelem! Egyre több cikk, promóanyag, interjú, egyre több részlet kerül elő a filmről, amiből nagyon sok mindent még mindig hét lakat alatt őriznek a készítők, de azért ebben a hónapban már heti szinten kaptunk valamilyen dolgokat. 
  • A legfontosabb a hét elején előkerült előzetes, amelyet már nagyon vártunk. Irreálisan későn kaptunk értelmes hosszúságú anyagot, vagy csak korábbi filmek alkalmával voltunk elkényeztetve, de ezúttal is megérte várni rá.
  • A TheHungerGamesExclusive oldal is új izgalmakkal várt minket. Olvashattunk Jennifer Lawrence, Liam Hemsworth és Natalie Dormer interjúkat és bemutatták Boggs, Messalla, Castor és Pollux karakterét. Továbbá láthattunk jónéhány új jelenetfotót a filmből és a karaktereket ábrázoló portrékat is.
  • Augusztus végén végre megjelent a lázadó harcosokat bemutató dögös, fekete háttérrel rendelkező karakterposzter sorozat, amelyek közül immáron csak Katniss posztere hiányzott. Ezt egy héttel később kaptuk meg, igaz ekkor még csak hátulnézetből. Egy újabb hetet kellett várni, hogy "Katniss megforduljon", az eredmény pedig egy mozis poszter lett a Kiválasztott 1. részéhez. 
  • Az elmúlt hetekben gőzerőre kapcsoltak a film zenéjén munkálkodók is. Lorde is felvette saját számát, amelyet a végefőcím alatt hallhatunk majd és a James Newton Howard által írt háttérzenét is rögzítették  Londonban.
  • Még augusztusban a megjelenés előtt három hónappal, hatalmas felhajtással meglepetést ígértek a készítők. Amikor aztán a 13. körzetes Mobiltelefonos Alkalmazás előkerült - amelyet ráadásul hazánkban letölteni sem lehetett, azt gondolom, joggal éreztük, hogy a dolognak nagyobb volt a füstje, mint a lángja.
  • Ettől izgalmasabb volt, hogy a mostanában különböző újságoknak nyilatkozó szereplők az Éhezők Viadaláról is beszéltek. Többször olvashattunk Elizabeth Bankstől, Josh Hutchersontól interjúrészleteket és Sam Claflin illetve Willow Shields is van félretéve, azokat is most már hamarosan olvashatjátok. 





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése