2014. szeptember 4., csütörtök

Valami (promóanyag) megint érkezik

Lassan hozzászokhatunk, hogy a Lionsgate kb heti rendszerességgel lát el minket valamilyen promóanyaggal, úgy tűnik ez a héten is így lesz. Más kérdés, hogy a kettő között most már annyira nincs semmi, hogy néha szinte a 13. körzetben érzem magam, ahol még a promóanyagokkal is takarékoskodnak. Tény, hogy amiatt senki nem kesereghet, hogy még van közel 80 nap a filmig, és máris láttuk a fél filmet :P

Hogy ezúttal mit kapunk, arról sejtelmem sincs, és inkább már nem is tippelnék, a következő tweet-et látom én is csak:


Valami érkezik. Töltsd le az Our Leader The Mockingjay alkalmazást,
hogy elsőként láthasd az exkluzív tartalmat. 

Mindenesetre a kintiek leszedik az anyagot, így nyilván mi is megkapjuk majd - remélhetően még az este folyamán. Ami engem illet, fél 6 - fél 8 között pont nem valószínű, hogy gépközelben leszek, de amint visszaérek, és kikerül az anyag, hozom :) Türelem. 

8 megjegyzés:

  1. Bocsi, azt mire érted hogy láttuk a fél filmet?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A mondat eleje úgy hangzik, hogy "AMIATT SENKI NEM KESEREGHET, HOGY... LÁTTUK A FÉL FILMET"
      Ezt úgy értem, hogy mivel nem kerültek ki promóanyagok, még semmit nem láttunk a filmből. (azon az 5 stillen és 1 percnyi előzetesen kívül).

      Korábban például a Futótűznél ilyenkortájt vagy 15-20 stillünk volt és 5 percnyi előzetesünk, és sokan úgy érezték, a filmre már nem marad újdonság, mert mindent ellőttek a promó során. Most NINCS így.

      Törlés
    2. Értem már, köszi! Csak hirtelen nem volt világos.

      Törlés
  2. Sztem Katniss-ről lesz egy kép/poszter/plakát vagy vmi. Mivel azt hiszem már csak neki nincs :) De én már tényleg egy új előzetesre várok. Bár ennek kb. 0% esélye van :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Meg nincs filmzenei számlistánk sem még, de lehet valami új hackelős cucc, de valóban van esély poszterre/karakterposzterre. Előzetesre nincs. De egyszer majd az is lesz. :)

      A kintiek már megint/még mindig tajtékoznak emiatt, de ebbe a sorba nem vagyok hajlandó beállni.

      Törlés
    2. Na igen,még számlista sincs :( Egyébként azt már lehet tudni,h mely énekes/énekesek jöhetnek szóba a filmmel kapcsolatban?
      Bár én is olyan türelmes lennék mint te :) De sajnos... xDDD

      Törlés
    3. Azon kívül, hogy Lorde felügyeli az albumot, semmit nem tudni. De mondjuk talán az még nem is késik.
      A türelem meg hát valóban erősségem (na jó, nem minden helyzetben), meg hát olyan helyzetekben, amikor nem befolyásolhatjuk a dolgokat, nem is tehetünk mást. A hisztitől csapkodástól (amit kinn csinál némelyik rajongói oldal) nem jönnek hamarabb a dolgok.

      Törlés
    4. Lorde?-Ez nagyon jó hír,remélem dolgozik is rajta :D
      Igaz, ilyen helyzetben csak várni tudunk. Vkinek ez sikerül,vkinek nem. Ezért nem tudok senkit elítélni. Főleg mert én is olyan típusú ember vagyok mint Johanna. Tehát elég könnyen felkapom a vizet.

      Törlés