2014. szeptember 23., kedd

Új Cressida képek is érkeztek

Amikor már majdnem, de tényleg csak egy karnyújtásnyira vagyok attól, hogy utólérjem magam, mindig közbejön valami :) Persze az igazi bosszankodás helyett inkább örülök, hogy száguld a promo.

Most például a TheHungerGamesExplorer oldalra került fel egy új anyag Cressidáról, illetve az őt alakító színésznőről, Natalie Dormerről és úgy nézem, egy hasonlónk is van Gale-ről illetve Liam Hemsworth-ről. Ezek leginkább a színészeket, azok előéletét, karrierjeik főbb pontjait mutatják be, nem a karaktereiket, ezért most ezek fordításától eltekintenék.

Mielőtt még kitenném a Cressida képeket, annyit írnék, hogy kint elindult a találgatás, hogy miért épp 8 napon keresztül kapjuk ezeket az anyagokat az Instagramon, és olyan tipp született, hogy esetleg ez visszaszámlálás október 1-ig, amikor majd hátha történik valami. Nem tudom, de október 1-jétől már gőzerővel szokott száguldani a promo. Én most csak azt tippelem, hogy annak kapcsán van ez a dolog, hogy töltik fel az életrajzokat, de ne legyen igazam, és legyen valami izgi is. :)

Forrás: TheHungerGamesExplorer
Az ugrás után egy újabb Cressida kép, D13-as logoval, az nekem új hackelést sejtet, az ilyen meg éjszaka szokott előkerülni, majd meglátjuk. Mindenesetre 5 hackelős anyag van/lesz elrejtve a 13. körzet oldalán, és már hosszú idő eltelt a legutóbbi - első - óta.


Forrás: TheHungerGames Instagram

2 megjegyzés:

  1. Cressida<333
    Én nem tudok elképzelni semmi olyat,aminek egy kicsit nagyobb jelentősége/hatása lenne. Tekintve,h pár hete kaptuk meg az új előzetest.(Esetleg promó képeket kaphatunk sztem,de olyan húú de nagy dolgokat nem tudok elképzelni)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Október 1-től elindulnak a TV spotok (=fél perces előzetesek) és még nincsen filmzenei számlistánk. Szóval az még jöhet, más ötletem nekem sincs.

      Törlés