2014. szeptember 25., csütörtök

Nem lesz Berlinben Kiválasztott premier

Kicsit visszalapoztam a napokban, és egyértelműen úgy érzem, tavaly ilyenkor már sokkal jobban dübörgött a Futótűz promója. 
  • Tavaly pont ilyenkortájt jelent meg a filmzenei album számlistája, szóval azzal még nem vagyunk nagyon megcsúszva, de igazából még semmit nem tudunk róla azon kívül, hogy Lorde felügyeli és énekli a húzószámot.
  • Ekkorra már voltak konkrét premierdátumok és helyszínek, most pedig semmi. Van egy olyan sejtés, amely szerint november 11-én Londonban lesz idén is világpremier és 17-én a Los Angeles-i amerikai bemutató, ami azért nagyobb kaliber lesz. 
  • Viszont míg tavaly (és amúgy tavalyelőtt is) a stáb körbejárta Európát, most megjelent egy hír, amely szerint nem lesz Berlinben egyáltalán nagyszabású premier. Ami azért érdekes, mert egyrészt Berlinben forgatott a stáb(!) - jó, a 2. részből, oké, másrészt viszont több hír napvilágot látott a nyáron, miszerint szorosabb lett a film német forgalmazójának és a Lionsgate-nek a kapcsolata.
Ezzel kapcsolatos mai hírünk. Mert elviekben nem hagyják teljesen magukra a német rajongókat, hiszen a STUDIOCANAL (Az Éhezők Viadala német forgalmazója) sajtóközleménye szerint a Vattenfall Erőműben (holmáshol???) 2014. november 11-én kerül megrendezésre egy rendezvény a Kiválasztott, 1. rész megjelenésének apropóján. Ezen a rendezvényen a film szereplői ugyan nem vesznek részt, viszont a résztvevők előzetesen a világpremierrel egy időben tekinthetik meg a Kiválasztott, 1. rész filmváltozatát.
Egyes német rajongói oldalak szerint ezen a rendezvényen Live Stream formájában közvetítik majd a londoni premier vörösszőnyeges bevonulását, illetve azt is megtudhatjuk ezekről, hogy állítólag majd nyereményjátékokon lehet majd jegyeket nyerni a rendezvényre.


A fenti képen a szóban forgó erőmű látható, véleményem szerint pedig jól ki van babrálva szerencsétlen németekkel. Arra viszont kíváncsi vagyok, hogy a nézettség ezen visszavett promóval (nem volt Kiválasztott a Comic Conon, kevesebb premier lesz, lassabban csordogálnak a promóanyagok és kevesebb is van belőlük) is nőni fog-e a bevétel.
Forrás: QuarterQuellOrg

3 megjegyzés:

  1. Ancsi: Arról tudsz vmit,h kb. mennyibe került egy jegy a Londoni premierre?(gondolom,már az összes jegy elfogyott,csak érintőlegesen érdekel:D,köszi:))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem. Meg szerintem ez nem is így működik, hogy odamegyek, veszek jegyet, stb...

      Törlés
  2. Remélem a második résznek lesz, mert arra tervezünk kimenni pár emberrel :(

    VálaszTörlés