2014. szeptember 6., szombat

Natalie Dormer Yahoo kérdezz-felelek (részlet)

A Yahoo a Cressidát alakító egyébként igen felkapott színésznővel, Natalie Dormerrel készített interjút, amelyben részben az Éhezők Viadala, részben pedig a Trónok harca kapcsán kérdezték. Itt Az Éhezők Viadala vonatkozású részeket olvashatjátok.

Először is beszéljünk a hajadról - lassan visszanő, de az egyik oldalon leborotváltattad, hogy eljátszhasd Cressida szerepét az Éhezők Viadalában. Ki kezében volt a borotva?
Nem az enyémben, ezt a filmes csapat szakemberei csinálták. Sokat beszéltünk erről Francis Lawrence-szel és a hajasok fejével is - bocs, de ez a hajasok feje olyan viccesen hangzik, szóval a hajasok főnökével. Ki kellett békülnöm a helyzettel, mire odakerültem a fodrász-székbe és előkerült a borotva.

Milyen hatással volt új frizurád személyes stílusodra?
Lehetőséget biztosított, hogy egy kicsit punkosabb stílusban jelenhessek meg egy-egy eseményen vagy vörös szőnyegen. De ami igazán meglepett, az a Comic Con volt - a rendezvény dugig volt féloldalas frizurájú lányokkal. A csajok egy részének olyan féloldalas frizurája volt, mintha ők maguk is leborotválták volna a fél fejüket. Olyan, mintha divat lett volna belőle, amelynek én vagyok az úttörője. Nem tudom, hogy ennek a Katniss Everdeen jelenség is oka-e, de a lányok többsége egyik oldalra befonva hordta a haját.





Az Éhezők Viadalában Cressida nagy mértékben felelőse a propagandának, ugyanakkor maga is egyenruhát és katonai bakancsot hord. Milyen volt ez a váltás?
Ó, élveztem, hogy kikerültem a lebegő selyemszoknyák világából és félautomata fegyverrel a kezemben, katonai felszerelésben rohangálhattam egy darabig. Nagyon jó buli volt a srácokkal a porban, sárban hemperegni, és hogy kicsit megerősödhettem fizikailag is. Most viszont kilenc hónapnyi porban-sárban hempergés után jó érzés újra visszatérni Margaery selyemszoknyáihoz.

[...]

Ha már az elképzelésnél és az érzékelésnél tartunk, Jennifer Lawrence olyan volt, amilyennek képzelted?
Jen messze földön híres arról, mennyire szerény, mennyire önmaga és hogy milyen vicces és ezek mind tényleg jellemzőek rá. Mindig ügyel rá, hogy emelkedett legyen a hangulat. Így aztán igazi pozitív energiák jellemezték a forgatást. Mindez hosszú órákon át, hiszen egy akciót sokszor órákig tart felvenni, és időnként ez nagyon fárasztó tud lenni. Szóval igen, az ember ott áll a sötétben, nyakig vízben. Ez azért úgy 12 óra után... de folyamatosan nevettettük egymást, viccelődtünk. Így azért túl lehet élni ezeket a dolgokat.

Miután neked komoly gyakorlatod van nagy, hosszú ruhák viselése terén, tudtál tanácsolni valamit Jennifer Lawrence-nek, hogyan ne botoljon meg egy ilyenben?
Ó, istenem, én is olyan béna vagyok. Felfelé és lefelé a lépcsőn is ráléptem már többször. Volt egy jelenet [a Trónok Harcában], ahol Sansa és én vagy két évaddal ezelőtt sétáltunk a sziklákon. Én pedig megbotlottam rajtuk. Amikor pedig Joffrey hálószobájába mentem fel a nyílpuskás jelenetkor, konkrétan beleestem a kamerába. A hosszú szoknyák nagyon idegesítőek, mindig útban vannak.
Forrás: Yahoo Style

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése