2014. szeptember 25., csütörtök

Kötelezően megtekintendő

Úgy látom, a Lionsgate-es heti dömping a héten ma van, igyekszek követni az eseményeket, bár a TheCapitol oldala hol megy, hol nem. (Hehe, biztos hackelik a 13. körzetből, vagy időnként leáll a szerverük, passz.) Mindenesetre ezen az ominózus TheCapitol.pn oldalon megjelent a Kapitólium TV-nek egy rövid üzenete is, amely Panem minden polgára számára kötelezően megtekintendő:


A videóban a gépi hang arról tájékoztatja a lakosságot, hogy a Kapitólium egy új operációs rendszert tesztel, hogy erősítse biztonsági rendszerüket és biztonságban tudják lakóikat. Sajnos a rendszer Kapitólim-szerte több komoly áramszünetet okoz, ám a 3. körzet vezetői biztosították a Kapitóliumot arról, hogy ez természetes jelenség, amelyet hamarosan orvosolnak. Megértésünket köszönik!

3 megjegyzés:

  1. Hát mit ne mondjak elég élénk a fantáziájuk! :) Nagyon komolyan veszik a promót. De senki nem mondta, hogy ez baj. Bár néha beleveszek vagy annyi minden jön vagy épp nincs semmi... és nem igazán tudom, hogy miért?? :)

    VálaszTörlés
  2. Húú xDDD
    Nem is tudom,mit írjak most xDDD Ledöbbentem LOL xDDD

    VálaszTörlés
  3. Megint egy új app lesz?
    Amúgy nem értem, miért nem teszik itt is letölthetővé, az eddigi 2 app is nagyon érdekel engem, de csak amerikaiaknak ( vagy több országnak?)lehet letölteni. Ez bosszantó!

    VálaszTörlés