2014. szeptember 12., péntek

Josh legutolsó leforgatott jelenete a Kiválasztottból

Remélem, nem unjátok még Josh-t, de van még egy nyilatkozata a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválról, amely a Kiválasztottra utal, azon belül is azt árulja el, hogy konkrétan mi volt a legutolsó leforgatott jelenete. Mielőtt megijednétek, ez nem jelenti azt, hogy a filmben ezután már nem lesz látható. Vigyázat! SPOILERes!!


- Az a jelenet volt, amikor kirángatom Katnisst a tűzből. A kamera egy az egyben rám közelít, én pedig rádobok a kamerára egy takarót. Határozottan keserédes pillanat volt, de az első dolog, ami az embernek ilyenkor eszébe jut, hogy "Ennyi volt. Ez volt a legutolsó jelenet az összes filmből." Tényleg nagyon szomorú volt.

Aki olvasta a könyvet, az tudja, hogy itt valószínűleg arról van szó, amikor Katnissre is hullanak a bombák húga halálakor. A könyvben ugyan itt nincs szó Peetáról, de később olvashatunk olyat, hogy "Peeta még az égési osztályon fekszik, mert végül sikerült eljutnia az elnöki palota előtti térre." Valószínűleg itt ő lesz (az egyik), aki megmenti Katniss életét.

9 megjegyzés:

  1. //Az oldalsávban található kérés nagy, kék betűkkel nem ám véletlenül van kinn!!//

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. katniss beszalad a huga utan??:o en azt hittem a robbanas miatt gyulladt fel o is, de igy uristen.. az a jelenet ami miatt nem varom az utolso reszt :((

      Törlés
    2. Bocsi, erre én emlékeztem rosszul, javítottam is. Köszi.

      Törlés
  2. Ezt forgatták Párizsban?

    VálaszTörlés
  3. Köszi Ancsi !! :)
    Egyáltalán nem untok a mai Josh-os anyagokat, legalábbis én biztosan nem, lévén, hogy Peeta a kedvenc szereplőm. :)
    Valahogy számomra mindig is furcsa volt, hogy a jeleneteket nem sorrendben veszik fel, de persze rendezői szemmel biztosan így a legmegfelelőbb. Mindenesetre érdekes, hogy Josh-nak ez volt az utolsó megjelenése a forgatáson, én valami meghittebbet képzeltem el ... :)

    VálaszTörlés
  4. Ja még annyi, hogy ez nagyon durva, hogy mennyire össze tudod kapcsolni a dolgokat. Nekem annyiból, amit Josh mondott, tuti nem esett volna le, hogy melyik jelenetről van szó. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hááát, azért ez abban a kinti cikkben benne volt, amiből hoztam az anyagot, szóval nem én kapcsoltam össze :)

      Törlés
  5. Nekem a könyv után is az volt a romantikus elképzelésem, hogy ez így történt. :) Örülök, hogy belerakják.

    VálaszTörlés