2014. szeptember 12., péntek

Josh Hutcherson az Éhezők Viadaláról

Mint az előbb jeleztem, hosszabb ám az a Daily Beast cikk, amelyből először azt a részletet találtam ám meg, a többi azonban még ide is vág. Szóval most elolvashatjátok, mit is nyilatkozott ebben a cikkben Josh Hutcherson

Josh a napokban a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon

egy ifjúsági sorozatban való szereplésről:

Josh Hutcherson hálás, hogy más ifjúsági sorozatok, mint például az Alkonyat szereplőivel ellentétben Az Éhezők Viadala fiatal stábtagjaira nem tekintenek úgy, mintha ők kizárólag annak a filmnek a szereplői lennének, így más, kicsit eltérő hangulatú munkákban is részt vehetnek, mint esetében az Escobar [Paradise Lost]. Azt mondja, ez Jennifer Lawrence-nek köszönhető.

- Szerencsések vagyunk! - mondja. - Szerintem sokat segít, hogy Jennifer Lawrence az, aki, és hogy olyan munkákat csinált már meg, amilyeneket megcsinált. Azáltal, hogy összekapcsolják nevünket az övékkel, mi is hitelesebbek vagyunk, mivel ő többszörös Oscar-jelölt, és egy Oscar-díjat meg is nyert. Ráadásul minket nem az Éhezők Viadala teremtett meg. Szerintem ez az egyik oka, hogy a nevünket nem kapcsolják negatív módon [kizárólagosan] a sorozathoz.

A Kiválasztott forgatásának befejezéséről:

Az Éhezők Viadala két filmből álló utolsó kötetének forgatása júniusban ért véget. Hutcherson szerint a a forgatás befejezése keserédes érzés volt, ezért aztán a stáb nem tartott fergeteges záróbulit a végén.

- Az utolsó filmen kilenc hónapon keresztül dolgoztunk, szóval mindenki olyan fáradt volt, hogy nem rendeztünk olyan nagy bulit a végén - mondja. - Szerintem ez azért is volt, mert nagyon szomorúak voltunk. Valahogy az volt bennünk, hogy "Basszus, végeztünk." Tartottunk ugyan egy búcsúbuéit Berlinben, mivel mindannyian a Soho House-ban voltunk elszállásolva, kijártunk a tetőteraszra, de semmi extra.

Philip Seymour Hoffmanról:

Ha a Kiválasztottról van szó, nem lehet elmenni szó nélkül azon spekulációk mellett, amelyek arra vonatkoznak, hogyan fogják kezelni a filmekben az egyik főszereplő, Philip Seymour Hoffman halála okozta hiányt. Egyes pletykák szerint Francis Lawrence filmjeiben számítógépes animáció segítségével keltik majd életre a Hoffmant a folytonosság kedvéért, legalábbis az egyik fontos jelenetében. Hutcherson azt mondja, ennek semmi alapja.

- Nekem csak abban a megtiszteltetésben volt szerencsém, hogy egy közös jelenetem lehetett Hoffmannal, ez az a bizonyos táncjelenet volt a legutolsó filmben, de sokat láttam a forgatáson. - mondja. - Őrület, ami történt, mindenkit megdöbbentett. Nagyjából minden jelenetét felvették, szóval nem fognak olyan elvont dolgot csinálni, hogy számítógépes animációval keltsék életre. Nem volt már ezzel olyan sok munka.
Forrás: Daily Beast

2 megjegyzés:

  1. Az h Hoffmant számítógépes animációval keltsék életre az egy kicsit meredek...(remélem ilyen tényleg nem lesz a filmben)
    Azért biztos jó buli volt. Szívesen lettem volna ott :D (viszont mindig olyan fura érzés azt olvasni,h már rég befejezték a második filmet is, ennek ellenére mi várhatunk még 1 év 2 hónapot )

    VálaszTörlés
  2. Igazat tudok adni Joshnak, hogy őket nem az Éhezők Viadala teremtette meg. Mindannyiuknak (vagy kevés kivétellel akiknek nem) volt már több filmje és így a nevüket nem kapcsolják negatív módon a sorozathoz. Semmi bajom az Alkonyat sorozattal és nem is akarom véleményezni a szereplők alakítását sem de tény, hogy ők "szépen" be lettek skatulyázva. Igaz a két regény számomra nem is hasonlítható össze semmilyen módon azon kívül, hogy mindkettő ifjúsági sorozat.
    Hoffmanra kíváncsi leszek, hogy hogyan oldják majd meg a hiányát. Sajnálatos dolog ami vele történt :/
    Ami pedig az előző cikket illeti (Jen kiszivárgott képeit) én csak annyit mondhatok, hogy mindenki azt csinál amit akar a saját telefonjával ez egy igen balul elsült dolog lett és igencsak jogsértő. A színészet sajnos ezzel jár. Hatalmas nagy figyelemmel és magánéletbe való vájkálással. Én nem is bírnám amit ők. Elhiszem, hogy sokszor az agyukra megy a nép... (örökös fényképezés, kritikák, követés stb.)

    VálaszTörlés