2014. szeptember 15., hétfő

Íme a Kiválasztott, 1. rész első mozis előzetese


28 megjegyzés:

  1. Egy szó van rá, EPIC! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem a heartbreaking jutott eszembe előbb, de legyen. :D
      És az első komment is a Tied lett végül, legfeljebb később bírtam kirakni :))

      Törlés
    2. Most, hogy kicsit emésztettem, elég sok szó van rá. :D
      Amikor Katniss mondja, hogy sosem akart résztvenni a Viadalban, csak a húgát akarta megmenteni... szívszorító, ahogy elcsuklik a hangja.
      Alig várom, hogy képkockánként is kitedd, rengeteg, csak pillanatokra felvillanó jelenet szerepel benne. A Peeta-mentőakciónál mintha felrobbantanák a gátat a Kapitóliumban. :D

      Törlés
    3. Nem merek belegondolni, mikor lesz időm kikockázni, a közben hirtelen rám szakadt brutális mennyiségű interjúfordítás mellett. De valamikor mindenképp :)

      Törlés
  2. Enyém lesz az első megjegyzés: szívszaggató az előzetes. Megérte várni rá. Klassz film lesz, kétségtelen.

    VálaszTörlés
  3. Úúúúristeeeeen! Ez valami eszméletlen! És kaptunk Peetát és nem csak egy képkockányit belőle! És Finnicket meg Primet is! Ohhh de felcsigáztak! Legyen már novembeeeer!!! :33 *.*

    VálaszTörlés
  4. Hihetetlen. Nem jutok szóhoz. úristen annyira de annyira jó és... és... felűlmúlta minden várakozásomat és Jen annyira Katniss mint még soha számomra. Hihetetlenül klassz lett. Nagyon jó munkát végeztek! Tényleg szívszaggató!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akárhányszor megnézem nem birok betelni vele :))

      Törlés
  5. Jaj jesszus. Ez atomkirály lesz O.O *.* :) Ancsi szavaival élve tényleg szívhez szóló és megéríntő videó lett *.* Jól eltalálták az egyensúlyt. Érződik a tónus is a filmben rendesen. ( vagyis az előzetesen ) És végre Finnick, Effie , Ceaser is feltűnik végre. Annie és Enobaria kimaradt again xD :D De sebaj *.*

    VálaszTörlés
  6. Áá, basszus beleborzongtam a nézésébe. Fantasztikus volt. WoooooW! Ruta dala a végén amgyot üt.

    VálaszTörlés
  7. OMG OMG! Felül múlta a várakozásaimat ez a trailer! A gátrobbantós rész nagyon király!

    VálaszTörlés
  8. Nekem is nagyon tetszik az előzetes (viszont Johannaért nagy kár,remélem a filmből azért nem felejtik ki
    :(,de nem akarok "ünneprontó" lenni)
    Mikor lesz már november?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Máté. Johanna nem szerepel a könyv első részében. Ok, hogy rajongsz, de maradj már kérlek reális, mert nem fogom kitenni a folyamatos öncélú sirámaidat.

      Törlés
    2. Rendben bocsi, kicsit elragadtattam magam(amúgy ,csak megjegyeztem,h Őt speciel kihagyták),de miatta nézzem a filmet igazából.
      Egyébként a filmben eddig is sok dolgot megváltoztattak, és még azt sem tudjuk hol vágják ketté a filmet,tehát benne lehet.(még ha nem is sokat)

      Törlés
  9. Oh my god.....ez hihetetlenül jó lesz, látni az előzetesen. És azt is látom, hogy iszonyúan depresszív lesz és én már most majdnem elsírtam magam hát még nézni fogom a filmet. Annyira jó mindenki és már msot jó látni a könyves jeleneteket. Szerintem még a Futótüzet is simán felül fogja múlni, és jézus, de jó lesz.
    (Amúgy nem aprózták el, 2 hónappal bemutató előtt kaptunk csak előzetest....)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is elszorul a torkom. Hűűű, de kemény lesz :(

      Törlés
  10. Amúgy csak szerintem iszonyúan ijesztő Snow elnöknek a mosolya miközben beszélt? Ez nem az a behízelgő mosoly, mikor beszédet mond a Kapitóliumnak, ó, nem, ez egy őrült diktátor mosolya aki nyertesnek hiszi magát és kiráz tőle a hideg.

    VálaszTörlés
  11. Bizsergés: pipa
    Könnyes szem: pipa
    Lélegzet visszafojtása:pipa
    Kivárni novemberig: ááá kizárt :( :) és Galeeeee!!! :) Meg persze Finnick :D Meeeg Peeta :D Na jó: MINDENKI :)

    VálaszTörlés
  12. Gondoltam, hogy jó lesz de, hogy ennyire hatásos legyen.... Huhh nagyon kirázott a hideg :) Nem is gondoltam volna, hogy benne lesz a gát a hetedikből... Csúcs szuper. És tényleg sötét hangulatú. Nem lesz könnyű megemészteni az biztos. Eszméletlen ERŐS filmnek ígérkezik. Már nagyon várom. Hihetetlen :) :D

    VálaszTörlés
  13. Ááá Effie, kedvenc <3

    VálaszTörlés
  14. Hát ez valami eszméletlenül jó! :)
    Finnick, meg a Haymitch ölelés a legjobb. <3

    VálaszTörlés
  15. Úr Isten <3 Annyira csodálatos..... nem bírom megállni, hogy ne nézzem újra!! :') végre minden megvolt benne, amit szerettem volna látni az előzetesben! :D<3

    VálaszTörlés
  16. Csak most értem haza sajnos, de persze az elő dolgom volt géphez ülni. Nem mondok semmit, amúgy sem tudnék. Most már csak tényleg 1 kívánságom van: legyen november 20-a !!! :$ Amúgy ez a film pontosan az lesz, amit nem lesz elég 1x megnézni a moziban, ugyanis kizárt, hogy egyszeri nézéssel egyrészt megemésszem, másrészt, hogy várjak 2-3 hónapot a DVD, számomra Blu-Ray megjelenéséig. !!!

    VálaszTörlés
  17. Uristen!!!!! Csak most koran reggel tudtam megnezni mert tegnap tanultam... en lefagytam... nemtudok mit irni :DD jojjon mar ki a film!!!!!!

    VálaszTörlés
  18. Minden egyes alkalommal megjegyzem, hogy Snow elnök nagyon hatásos. Hátborzongatóan jó! Amin folyamatosan gondolkoztam, hogy hol lesz az 1 film vége. Mert Peeta mentése még benne lesz, csak hogy utána meddig tart még... Katniss-Finnick és Katniss-Haymitch jelenetek!!! Már alig várom hogy láthassam a filmet!

    VálaszTörlés
  19. Nem november 20ról volt szó? o.O
    A videó végén miért november 21 szerepel?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mert az USA-ban 21-én lesz,de nálunk az időeltolódás miatt Nov. 20-án lesz

      Törlés