2014. szeptember 9., kedd

Az a hír terjed...

... hogy a következő Kiválasztott előzetes 1 perc 45 másodperc hosszú lesz. 

A kérdés, hogy mikor. Mert - bár holnap érkezik ugyan valami - ami nagy valószínűséggel egy Katniss-szemből mozis poszter lesz. Ráadásul ez a hír nem abból a forrásból érkezik, mint a korábbi Kiválasztott előzetes hírek, szóval én csak fenntartásokkal kezelem, de nem akartam eltitkolni előletek.

És ha már várakozunk, legalább nézzünk meg egy istenien jól sikerült Kiválasztott rajongói posztert, ami egészen fejléc esélyes is. Agyalok is a cserén, színben jobban illene, ráadásul, most mindenütt ilyen fekete van.

Forrás: No Winners - Only Survivors Facebook

3 megjegyzés:

  1. Nagyon jó lenne borítónak Ancsi. A mostani szerintem nem nagyon illik az oldalhoz :/ Nem bántásból, csodálkozom is, hogy Geri fejléce lekerült, rövid ideig volt fent :)
    Hm hát nem tudom, örülnék is meg nem is egy új videónak. Kettős érzés. Jó mert az izgalmat a filmre tartogatják, rossz mert keveset láttunk. Tudom aki nem akarja az nem nézi meg :p

    VálaszTörlés
  2. Na igen, a kérdés az h mikor lesz új előzetes. Komolyan mondom,én ezt a várakozást már nem bírom :(
    Ami a fejlécet illeti: Sztem a mostani is jó,nekem bejön.De tényleg igazad van Ancsi,mert szinte az összes oldalon ezzel a "fekete" képpel találkozni.

    VálaszTörlés
  3. Sztem várd meg a katniss szemből posztert, és azt tedd majd ki fejlécnek.

    VálaszTörlés