2014. szeptember 20., szombat

60 nap múlva a mozikban a Kiválasztott 1. része

Jön még ma 2 hónapos visszaszámlálás is, de előtte itt egy rajongói TV Spot a filmhez, amely azt emeli ki, hogy alig 60 napot kell már csak várnunk a filmre. A két hivatalos előzetes képei alatt a hétfői előzetes zenéjét hallhatjuk. Klassz! :)

5 megjegyzés:

  1. Sajnos ezzel nem vagyok tisztában, mert még nem jártam premier előtti vetítésen. Szóval valaki abban tudna nekem segíteni, hogy a Pécsi Cinema City-ben is lesz éjféli premier vetítés?
    Illetve, hogy az vajon hazánkban is reális, hogy október 29-től lehet jegyet foglalni/venni? És ezeket, hogy lehetne a legkönnyebben és leggyorsabban beszerezni, hogy semmiképpen se legyen az, hogy elfogynak? Bocsánat, ha túl sok a kérdés, de ha tudtok segíteni, hálás lennék! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha reális lenne, hogy október 29-től lehet nálunk jegyet venni, akkor már kiírtam volna, ezt tudhatnád :)

      A premier előtti vetítés és az éjféli premier két külön dolog. Premier előtt a sajtó képviselői nézhetik meg a filmeket (de minek, hogy aztán nagy részét szétfikázzák???), illetve vannak/lesznek/ nyereményjátékok, amelyeken lehet nyerni rá jegyeket. De ilyen viszont csak Pesten van.

      Nem vagyok pécsi, szóval meg nem esküszöm rá, de szinte biztosnak veszem, hogy lesz Pécsett is éjféli vetítés, de ez majd előtte kiderül. Jegyeket max kb egy héttel előtte (vagy adott hét hétfőjétől) lehet majd beszerezni, annyira ne parázz, nem fogják úgy elkapkodni a jegyeket, hogy ne férjél be rá.

      Amint lehet jegyeket foglalni és amint lesznek nyereményjátékok, kiteszem az oldalra, fogsz róluk értesülni, nem fogsz lemaradni, de türelem !! :)

      Törlés
  2. Köszi szépen Ancsi !! :)
    Ne haragudj ha hülyeségeket kérdeztem, de már most izgulok, hogy jusson hely premierre, már ha lesz Pécsett. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az nem baj, ha hülyeséget kérdezel (bár ha megnézed, hogy nekem 263 olvasóm van, akik közül egyszerre 8-10 olvassa az oldalt alkalmanként, de a csoportban is csak 1200-1300 tag körül vannak, vagy Peeta feliratos előzetesét egy hét alatt is "csak" 767-szer töltötték le, országszerte, akkor azért jól látható, akkora fenenagy érdeklődés nincs a jelenség iránt, hogy ne férjél be egy többszáz fős terembe az ország egyetlen pontján). Azt nem szívlelem csak, ha olyat feltételeztek, hogy fontos információt (pláne jegyvásárlással kapcsolatosat) visszatartok. Mert pl. én is látom, hogy október 29-től lehet jegyet venni, de az kinn van. Sőt, tavaly már október 1-től árulták a jegyeket, mi csak adott hét hétfőjén kezdtünk el tudni foglalni...

      Törlés
  3. Nem feltételeztem semmi olyasmit, hogy információt tartanál vissza, csak érdeklődtem, hogy erről lehet-e már valamit tudni. Ha ezzel megbántottalak sajnálom, egyáltalán nem állt szándékomban. Sőt, ha akarnék sem tudnék rosszat mondani a blogról, hiszen remekül vezeted. Mi sem bizonyítja ezt jobban számomra, mint hogy naponta többször is fellépek.

    Köszönöm amikben tudtál segíteni, a jegyvásárlással pedig akkor még bőven van időnk.

    VálaszTörlés