2014. augusztus 20., szerda

Visszaszámlálás: Már csak 3 hónap a Kiválasztott, 1. rész filmváltozatáig

Egyre közeledünk a Kiválasztott, 1. részének mozis bemutatója felé, ennek megfelelően az utolsó egy hónapban már talán nem lehet komolyabb panaszunk a promó ritmusára. Hiányérzetünk persze még mindig van, de most inkább arra koncentráljunk, amit kaptunk, és ne arra, amit még nem.
  • Legelsősorban egy rövid, velős, alig egyetlen perces előzetest, de végre VAN ELŐZETESÜNK!! Ráadásul igen nagy hatású, sokan szeretjük. A felsorolás végén újra meg is nézhetitek.
  • Másik nagy öröm számomra az előkerült karakterposzter sorozat, bár a Körzetek Hőseihez hasonlóan az is félbemaradt. Említettem már, hogy nem teljesen értem a Lionsgate koncepcióját?
  • Oké, azt már értem, milyen elven dolgoznak bizonyos promóanyagok kapcsán, mert tény, hogy a film marektingje egyedülálló és elég kreatív, erről cikkeket is olvashattunk. És persze időről-időre történnek furcsaságok a Kapitólium weboldalain, akárha a lázadók hackelnék meg azokat. 
  • A Lionsgate az elmúlt hónapban hivatalos sajtóközleményben jelentette be, hogy a Kiválasztott filmzenei (társ)albumát Lorde felügyeli, és az ő nevéhez fűződik majd az album első kislemeze is.
  • A legutóbbi visszaszámlálás óta látott napvilágot például Peeta és Johanna élő portréja is. Nyilván ezt igyekeztek a Comic Con-ra időzíteni, ahol az első ijedelmekkel ellentétben volt azért némi Éhezők Viadala megjelenés.
  • A fent már említett előzetes bemutatásán (bár ez nem szigorúan a rendezvényen zajlott, hanem annak egy - nevezzük így - társrendezvényén) kívül készült egy csak a Comic Con-ra szánt lázadó poszter is, ami arra valóban jó volt, hogy autogramot osszanak rá, de én még várok az igazi mozis poszterre. 
  • Mindenesetre a várakozás már nálunk is elkezdődött, bizonyos mozikban ugyanis jelentek már meg Kiválasztott, 1. rész poszterek.
  • Megjelent az első cikk is a filmről az Entertainment Weekly őszi mozis különkiadásában. Több részben olvashattuk, elsőben egy rövid bevezetőt ITT, majd egy rövid írást arról, milyen lesz Katniss a Kiválasztottban ITT, majd két további Francis Lawrence-szel készült interjúrészlet került ki, amelyek közül az egyikben Julianne Moore-ról és Coin karakterének kibővítéséről, a másikban pedig további izgalmas részletekről olvashattunk.

Az első Katnisst ábrázoló jelenetfotó az Entertainment Weeklyből

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése