2014. augusztus 22., péntek

Még tegnapról: a kimaradt beharangozós képek

Volt egy olyan kérés, hogy a rend kedvéért tegyem már ki a tegnap már elsumákolt képeket, és mivel valóban gyakorlatilag a képek feléről van szó, és mert azóta semmi izgalmasság nem jelent meg, megteszem.

Amúgy a csalódottságotokat megértem, véleményem szerint a Lionsgate nagyon rossz irányba indult el, ami a marketinget illeti. Nem értem a félbehagyott dolgaikat: a Körzetek Hősei posztersorozatból 7 kép került elő a 12-ből, karakterposzterekből pedig összesen 6 darab, pedig lenne még kit megmutatni. A tavalyi stratégia, amikor sorozatban, naponta 1-2 karaktert illetve előzetes előtt stillt mutattak meg, számomra izgalmasabb volt, és úgy tudták folyamatosan fenntartani az érdeklődést, hogy egyszerre nem lőttek el túl sok mindent. Többen írtátok, hogy a propaganda videókat is folytathatták volna, ami szintén logikus lett volna, bár annak - szigorúan szerintem - nem lett volna realitása. Nekem még mindig hiányzik egy mozis poszter, hiszen még csak a teaser posztert láttuk és egy Comic Con poszterünk volt, amin még csak a film címe sem szerepelt, az csak autogramosztásra volt alkalmas, másra nem.

Ugyanakkor azt gondolom, hogy hiába elégedetlenkedtek (amúgy nem csak Ti: a napokban az egyik rajongói oldalon olvastam egy igencsak arrogáns cikket, amelyben egy 2:30-as előzetest "követeltek" az oldal szerkesztői), hiszen ez nem befolyásolja a Lionsgate marketingeseit. Én azt mondom, hogy minél kevesebb dolgot sütöttek el, annál több minden marad a hátralévő három hónapra és az sose baj. :)

Az ugrás után pedig a kért képek:









8 megjegyzés:

  1. Köszi Ancsi :) Tényleg jó képek de nagyon elszúrták ezt az egészet. Remélem ez nekik is feltűnt. Hátha kárpótolnak valamivel(szerintem nem). De nen lehet tudni amilyen őrült promókat csinálnak. Reménykedjünk :) (Mert az sose hagy el!)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szívesen :)
      És igazad van, soha ne hagyjon el a remény :)

      Törlés
  2. Ez a teherautós kép nagyon jó :) .
    amúgy nem lehet hogy szándékosan ilyen fura a promózás, hogy a rajongók még izgatottabbak legyenek? Mert sztem ezt jól is tudnák csinálni ha akarnák

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Maga az app promója az teljesen korrekt szerintem. Arra utalnak, hogy a felhasználók bárhol lehetnek, és helyüket ezzel a fecsegőposzáta jelképpel jelölhetik meg.

      Hát, hogy a film promója miért ilyen, azt nem tudom, de az biztos, hogy a kinti rajongói oldalakon is lázadó hangulat van :D

      Törlés
    2. Lehet a Lionsgate azt akarja, hogy a filmben érezzük magunkat és fellázadjunk ellenük :'D

      Törlés
    3. Amúgy sokszor tökre úgy tűnik :)

      Törlés
  3. Csak egyet nem értek ha azt akarják, hogy elterjedjen a film stb. ... Akk Magyarországon miért nem elérhető ez az app ?! :-/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt nem értem én sem. Kifelé akarnak terjeszkedni, erre pont külföldön nem lehet letölteni ezeket. De annyira ne bánd, mert szerintem ez sok mindenre nem alkalmas, mert gyakorlatilag két dologra jó: csinálhatsz fényképet arról, ahol vagy, és rányomja a Fecsegőposzáta jelet, plusz bejelölheted egy térképen, hogy hol vagy. De ezzel vannak gondok, mert innentől a tartózkodási helyed nyilvánossá válik, ami okoz némi zűrt, hiszen nem biztos például, ha szeretnéd, hogy boldog-boldogtalan megtudja, pontosan hol is laksz.

      Nekem a másik app jobban tetszik, bár a két film megvan nekünk DVD-n, minden mást meg fel tudnak tölteni az USA-beli kispajtások ;), szóval ez se nyújt olyat, amihez bárki hozzá ne férne.

      Törlés