2014. augusztus 29., péntek

Még mindig nem hivatalos Kiválasztott 1. rész premierdátumok

A neten megint szárnyra kaptak különféle híresztelések, amelyek már a Kiválasztott, 1. részének premierdátumaira vonatkoznak, és mivel jobban szeretem, ha rendesen képben vagytok, inkább kiteszem, én mit nyomoztam ki. Aztán mindenki kitalálja, mit hisz el. ;)

Az egyik - hangsúlyozom, meg nem erősített információ szerint - a londoni premier 2014. november 11-én kerül megrendezésre. Mint a lenti tweet-ből is láthatjátok, semmiféle forrásra nem hivatkozik a @JenLawUS nevű felhasználó, szóval kezeljétek ennek megfelelően az információt. Szóval ne készítsétek még be a Popcornt meg a chips-et, hogy LiveStream-ezünk, bár ha tényleg lesz valamikor európai premier, akkor megnézzük a vörös szőnyeges bevonulást meg a köré épített showműsort. 


A másik infó hivatalosabbnak tűnik: a TheVipConcierge oldalán már konkrétan jegyeket kínálnak eladásra Az Éhezők Viadala: A Kiválasztott, 1. rész Los Angeles-i premierjére, és annak after-party-jára, amely pedig - állítólag - 2014. november 17-én kerül megrendezésre. Ez összecseng a már korábban olvasott hírrel, ami szintén nem volt ugyan hivatalos. 
Mondjuk ez sem tudom, mennyire hiteles forrás, mert a cikkben arra utal, hogy brutális felbontású IMAX-kamerákkal történt a film bizonyos részeinek forgatása, pedig épp néhány napja olvashattunk arról, hogy ez mennyire nem így van.

Hogy mennyiért és milyen körülmények között lehet bejutni a premierre, az szintén nem derül ki a cikkből, azonban a cikkben található felületen lehet érdeklődni ezek iránt. Mivel annyira nem közvetlenül érint ez minket, ettől eltekintek, és inkább más cikket fordítok, mert most megint megjelent egy-két apróság :)

2 megjegyzés: