2014. augusztus 13., szerda

Josh Hutcherson és Willow Shields gyorsinterjúk

Josh-sal bőven adódott lehetőség interjút készíteni az elmúlt napokban, hiszen a hétvégén két rendezvényen is megjelent. Ezek alkalmából pedig több 1-2 perces interjúcska is napvilágot látott, ezekből szemezgetek most.


Hiányzik-e az Éhezők Viadala? "Egy kicsit minden reggel fáj még, amikor felébredek, hogy nem dolgozunk többé ezeken a filmeken. Hihetetlen élményt jelentett. Az utolsó két Kiválasztott filmet egyszerre forgattuk, kilenc-tíz hónapig tartott folyamatosan a forgatás, ami nagyon fárasztó volt, de nagyon szomorúak voltunk, hogy vége. Mindenki nagyon hiányzik."
Hogyan ünnepeltétek a forgatás befejezését? "Tartottunk egy hatalmas búcsúbulit, aznap este, amikor végeztünk, és nagyszerű volt még utoljára eltölteni együtt egy kis időt azok után, hogy végeztünk a teljes forgatással. Nem akarok melankolikusnak tűnni, de azért szomorú volt, hogy mindennek vége. Nem álltunk még készen rá, hogy befejezzük."
Hogyan emlékszel Philip Seymour Hoffmanra? "Úgy emlékszem rá, mint aki olyan fickó volt, aki minden egyes karakterével azonosulni tudott. Nagyon kevés színész van, aki így eggyé válik minden karakterével, de ő ilyen volt."
A díjadat nagypapádnak ajánlottad. Mesélj róla! "Nagypapám jelenleg beteg egy kissé. De világéletemben nagyon jó volt a kapcsolatunk, nagyon sokat jelentett számomra gyerekkoromban, szóval ezzel is szeretném kifejezni neki támogatásomat és szeretetemet." //Josh nagypapája pár órával később aztán sajnos el is hunyt! :( //


Felkészült-e már lélekben a Kiválasztott promózására? "Nem, egyáltalán nem érzem magam felkészülve, igazi őrület lesz. Ez egy hatalmas sajtókörút, semmi máshoz nem hasonlítható, nem is lehet rá igazán felkészülni."
A Kiválasztott filmváltozatáról: "Az új film új helyszínen játszódik majd, nagyon sötét és nagy hatású lesz."
Jennifer Lawrence-ről: "Őszintén szólva, ő egy őrült csaj. Amikor Hawaii-on forgattuk a második Éhezők Viadala filmet, egy alkalommal szörfedszkán eveztünk volna, amikor ő talált egy sörös dobozt, és bedugta a bikinije alá. Nagyon vicces volt."

Willow Shields-ről nem tenném be a teljes interjút, mert az elején valami gagyi gyerekdalocskát énekeltetnek vele, mindenesetre a lényeg itt van:


Először arról beszélnek még ezen interjú során, hogy a Kiválasztott, 1. részének végén még életben van karaktere, Prim, majd a Kiválasztott díszleteiről kérdezik a fiatal színésznőt:
- A kifejezetten a Kiválasztott számára készült díszletek őrültül csodálatosak. Amikor az ember belép a 13. körzet díszletei közé, azonnal könnyedén átlényegül karakterévé, mert ez a díszlet olyan távol áll a mi világunktól és attól a környezettől, amelyben élünk.

2 megjegyzés:

  1. Olyan furcsa, Willow az első filmben még csak egy kislány volt, de már ő is kezd felnőni. Nagyon szerencsés, hogy ilyen filmben szerepelhetett, ilyen stábbal. :)

    VálaszTörlés
  2. Josh nagypapája.. Nyugodjon békében.. Sajnálom szegényt.
    Kár, hogy csak négy film lesz összesen. Gondolom ti is szívesen olvasnátok vagy néznétek folytatást.
    :) Willow tényleg nagy lett. És még mindig nagyon szép.

    VálaszTörlés