2014. augusztus 27., szerda

Jennifer Lawrence-ről mondták

Rájöttem, hogy félre van ez téve nekem egy ideje, szóval kirakom, amíg nem pörögnek fel az események. Igaz, nem Éhezők Viadala vonatkozás, de Jennifer Lawrence, szóval biztosan örömmel fogadjátok színésztársai róla alkotott véleményeit:


- Jennifer Lawrence folyvást bénázik! Imádom őt, ő a legnagyobb rajongóm, az ő legnagyobb rajongója pedig én vagyok. Bírom, ahogy kiszáll egy autóból és ismét megbotlik, és zseniálisnak tartom, ahogyan képes mindezt humorral kezelni. Kegyetlen jó! Egyszerűen imádom a csajt! Alig várom, hogy valaki megjelenjen a világot jelentő deszkákon, aki hozzá hasonlóan feszegeti határait a divat és a humor terén. Szerintem ez mindig nagyszerű. Olyan helyekre is eljuttat, ahová a pénz nem. - mondta Jenniferről az amerikai Topmodell leszek zsűrije J. Alexander (Miss J).





Daniel Radcliffe legújabb filmjének, a What If-nek a promózása alkalmával említette meg a színésznőt egy interjújában.

Pár évvel ezelőtt arról beszéltünk, hogy az embereket általában meglepi, hogy Te már ennyire fiatalon milyen hatalmas világhírnévre és vagyonra tettél szert, mégis szerény tudtál maradni és elkerülted a bajokat. Most, hogy már idősebb vagy, amikor olyan fiatal hírességeket látsz, akik mindezt nem kezelik túl jól - mint például Justin Bieber - együtt tudsz velük érezni?
... Arra a következtetésre jutottam, hogy a hírnév nem feltétlenül kell, hogy s***fejet csináljon az emberből. Nemrégiben ismerkedtem meg Jennifer Lawrwnce-szel és ő az egyik leghíresebb ember ezen a kib***tt világon, de kedvesebb nem is lehetne. Az ember vagy ilyen vagy nem. És alapvetően egy olyan iparágban dolgozunk, amely elősegíti és lehetővé teszi, hogy az ember f***fej legyen, ha akar, és sokan még díjazzák is ezt. Az ember minél őrültebb, annál nagyobb figyelmet kap, és ezáltal nagyobb a mozgástere. - mondta tehát Daniel Radcliffe, akire azért némi kommunikációs tréning még ráférne, ehh.


És végül Bradley Coopertől olvashattok egy interjú részletet az ugrás után, amelyet a South Jersey Magazine készített vele.



Ha már a Serenánál tartunk, nem szürreális, hogy már a harmadik filmeden dolgozol együtt Jennifer Lawrence-szel?
Jennifer egy csodálatos lány. Nagyon jól szoktuk érezni magunkat munka közben és olyan büszke vagyok a sikereire. Ő az egyik legszerényebb és legvisszafogottabb ember, akit valaha ismertem, és nagy öröm vele tölteni az időt. Jennifer hihetetlenül tehetséges és azon természetes előadók egyike, akik ösztönösen jók abban, amit csinálnak.

Hogy jött össze Neked a Serena?
A Serena tényleg nagy mázli volt. Jennifert akkor kérték fel rá, amikor a Napos Oldalt forgattuk. Aztán utánanéztem, és rájöttem, hogy ismerem [a rendezőt,] Susanne (Bier)-t, és azt gondoltam magamban, "Miért ne csinálhatnánk ezt is együtt?"

Akkor forgatások alkalmával Jeniferrel már szavak nélkül is megértitek egymást?
(Nevet) Sokkal könnyebben mennek a dolgok, ha az embernek már van egy természetes kapcsolata a színésztársával, Jennifer és én pedig olyan jól ismerjük már egymást, hogy nem nagyon kell agyalnunk a közös jeleneteinken. Bier szintén rendkívüli rendező és ha az ember megnézi a filmjeit, láthatja, mekkora érzékenységgel viszi vászonra karaktereit. Sokat tanultam a vele és a Jenniferrel való közös munkából, és szerintem Jennifer is nagyra értékeli, hogy részt vehet egy ilyen történetben.

2 megjegyzés:

  1. Na most már itt is online! Köszi a cikket, jó hogy megtaláltad. :) Bár még semmilyen időpontot vagy utalást nem találtam, ami ránk vonatkozna de nagyon remélem, hogy hozzánk is befut a Serena. A briteknél október 24-et írnak premierdátumnak. Mindenesetre, mint nagy fan, örülnék neki, ha a Kiválasztott 1. mellett lenne még egy JLaw film ősszel a mozikban! :)

    VálaszTörlés
  2. Végre egy Jen cikk! Én is nagyon várom a Serenát! :)

    VálaszTörlés