2014. augusztus 7., csütörtök

Innen-onnan, 93.

Mert megint összegyűlt egy nagyobb kupac egyéb hír.

Kezdjünk Josh Hutchersonnal, mert mostanában igencsak el volt hanyagolva a srác, és ráadásul az első Kiválasztott filmben is alig szerepel majd, de majd most! Elsőként néhány jelenetfotóval kezdünk a Paradise Lost-ból, szerintem sokatoknak tetszeni fog.


Forrás: JoshHutchersonNews

Következő videóban Josh arra emlékezteti rajongóit, hogy ezen a hétvégén kerül megrendezésre az általa szervezett és immáron hagyományosnak számító jótékonysági kosármeccs, amelynek alkalmával az SBNN civil melegjogi szervezet számára gyűjt és próbál támogatókat keresni. Íme a videó:


És végül még egy Josh kép, amelyen Francis Lawrence társaságában fotózták a helyes fiatal színészt egy zenei fesztiválon, de az már csak az ugrás után.


Forrás: MockingjaySource

A rend kedvéért folytassuk Jennifer Lawrence-szel, aki a napokban került fel a Forbes Legjobban kereső színésznői listájának 2. helyére.

Forrás: Forbes

Jennifer Lawrence, 34 millió dollár

Ki mondta, hogy a nők nem lehetnek akcióhősök? Még alig 23 éves, Lawrence mégis bebizonyította, hogy a nők is éppúgy elérhetnek kasszasikereket, mint a férfiak. Az Éhezők Viadala a legnépszerűbb ifjúsági sorozat az Alkonyat óta, az X-Men: Az eljövendő múlt napjaiban való visszatérése pedig hozzásegítette a filmet, hogy a sorozat legnagyobb bevételű epizódja legyen. Ha hozzáadunk ehhez három Oscar-jelölést, amelyből egyet meg is nyert, akkor Hollywood egyik legnagyobb hatású színésznőjét kapjuk.




Másik hírünk Jenről képes, bár nem teljesen jó szívvel osztom meg ezeket a képeket, mert lesifotóknak tűnnek, az egyetlen mentségük, hogy munka közben kapták le a színésznőt, így nem sok kompromittáló van bennük. A fotósorozat, amelynek kulisszái mögül (nevezzük így) hozok két képet, a pletykák szerint egy Vanity Fair számára készült sorozat lesz. Nos, akárhogy is, hamarosan (gondolom, valamikor az ősz során) kiderül.



Sam Claflinről a The Riot Clubból vannak jelenetfotóink. A film esetleges magyar bemutatójáról még nem tudni semmit, valahogy az őszi filmekről még nem sokat ír a Port.



Forrás: HungerTimes

Jena Malone egy For Love and Lemons évenként megrendezésre kerülő SKIVVIES partyján vett részt, bár, hogy mi volt a pontos apropója annak, hogy egy szál bugyi-melltartóban énekeljen, azt nem sikerült kinyomoznom (jó, talán az, hogy ez a cég fehérneműt gyárt), de mindenesetre elég érdekes.


Forrás: MockingjaySource

Alexander Ludwig és Alan Ritchson ugyan sajnos nem egy szál alsógatyában jelentek meg legújabb filmjeik premierjén, de azért jó viszontlátni őket.

Alan Ritchson a Tini Nindzsa Teknőcök premierjén:

Forrás: Zimbio

Alexander Ludwig a When The Game Stands Tall című filmjének premierjén:

Forrás: Zimbio

Willow Shields-ről is rég hallottunk, bár most is csak saját Instagramján közzétett két képét láthatjuk, amelyeket ikertestvére Autumn készített, de ezek is elég művészi hangulatú fotók.

Forrás: Willow Shields Instagram

A végére egy pici bulvár, de mivel örömhírről számol be, nem bánom: Wes Chatham és felesége nemrégiben jelentették be, hogy babát várnak.
Ha azt nézzük, mennyit rugdos, azt hisszük, miénk lesz Amerika első bébi nindzsája. - viccelődött a pár a People magazinnak. A lenti kép egyébiránt még két hete, a Comic Conon készült.

Kép: Zimbio

16 megjegyzés:

  1. de jó ez a fekete-piros összeállítás! milyen ingek vannak joshon :D

    VálaszTörlés
  2. Josh meleg kampányt indít,jólvan.De ugye ő nem meleg?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Miért? Mi változna, ha az lenne??
      Legutóbb még barátnője volt, de olvastam olyan meleg magazinba adott interjút tőle, amelyben elég konkrétan kifejtette, hogy semmitől sem zárkózik el, amit hoz az élet.

      Amúgy nem most indította. Ezt a Celebrity kosaras eseményt legalább harmadjára szervezi meg idén.

      Törlés
    2. Szerintem abszolút érett és nagy dolog Tőle, főleg ilyen fiatalon! Azt a cikket én is olvastam, amiben ezt nyilatkozta. De amúgy még együtt van Claudia Traisac-cel, nem?

      Törlés
    3. Jólvan nyugi!Nem azért kérdeztem,mert akkor már nem szeretném.Ő akkor is a mi Peetánk.Ugye???Csak gondoltam lesz valami közte és Jennifer Lawrence között.Mert néztem pár videót meg interjút a neten és "úgy" néztek egymásra.Vagy lehet,hogy csak beképzeltem.Csak a jövőjüket úgy képzeltem el,vagyis együtt.Ne érts félre,nem azért kérdeztem,mondjuk tényleg úgy hangzott.Vagyis a hangnem.Én kérek elnézést!Bocsi! :(

      Törlés
    4. Dominik! Nem követem a bulvár híreket, de mindenesetre nem futottam bele szakításos hírekbe vele kapcsolatban.

      Helena! Attól, hogy a karaktereik összejönnek, ezt még nem érdemes azonosítani a színészekkel. De ha eddig nem történt meg (márpedig nem), akkor amúgy se nagy az esélye, mert nem forgatnak már együtt, jóeséllyel másfelé vezet az útjuk.

      Törlés
    5. Tudom,de akkor is szerintem összeillenek.Nem nagy az esélye,de én reménykedek benne.De még forgatnak,hisz a Kiválasztott 2. része még ott van.De ezzel lelomboztál :(

      Törlés
    6. Értem, csak úgy vettem le, mintha múlt időben írtál volna a barátnőjéről. De akkor tévedtem. :) Én sem találkoztam szakításos hírekkel, ezek szerint minden happy. :)

      Szerintem sem kellene összejönniük Jennifer-rel. Lett volna rá alkalmuk bőven, szóval ha eddig nem történt meg, most már nagy valószínűséggel nem is fog. Amúgy is az ő kapcsolatukban pont az a szép, hogy tök jó barátok, ugratják egymást folyamat, stb.. :)

      Törlés
    7. Helena! Nem tudom, mióta jársz erre, de májusban kikerült egy halom forgatási kép a Kiválasztott 2. részének forgatásáról, júniusban pedig tweet-ekben erősítették meg a film készítői (rendezője, producere), hogy minden forgatás véget ért. A Kiválasztott 1. és 2. részét egymás után illetve párhuzamosan forgatták tavaly október és idén június között. Volt tehát kb 10 hónapjuk együtt, ami alatt nem jöttek össze. Láthatóan kedvelik egymást, de ennyi :) De ettől nem lesz nekünk se jobb, se rosszabb. :)

      Törlés
  3. Na jó ezt nem tudtam,hogy kettőt forgatnak párhuzamosan.Amúgy csak 2 hete járok itt minden nap.Az igaz,hogy nem lesz se jobb se roszabb,de örültem volna neki.Az tuti,hogy jól alakítják a szerelmeseket.

    VálaszTörlés
  4. :)))
    Én is Peeta és Katniss párti vagyok de ez egy mozi és nem az élet. Josh és Jen hála Isten, hogy jól eltudják játszani, hogy szerelmesek elég nagy baj is lenne, ha nem. De "nem szabad beleesni abba a hibába", hogy a való életben is összeakarja őket boronálni mindenki (egyáltalán nem bántásként mondom)
    A színészet ilyen :) én is szívesen látnám együtt akár őket vagy akár más színészeket a való életben úgy mint a vásznon, de mint mondtam a való élet az más

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez nagyon igaz :)Köszi a felvilágosítást!

      Törlés
    2. Helena, nem mondod, hogy ez neked újdonság volt???

      Törlés
    3. Hogy lett volna nekem újdonság,dehogyis.Tudom,hogy az élet az nem mozi,és a mozi meg nem a valóság.És azt is tudtam,hogy a színészek kapcsolata nem egyenlő a filmbeli kapcsolatukkal.De akkor is jó lenne ha együtt lennének,de ami nem történt meg eddig azt nem érdemes erőltetni.Azzal kell beérjük,hogy nagyon jóba vannak és sokat nevetnek.Ez így a jó.És ezt a témát én kezdtem és firtattuk,de szerintem zárjuk is le.Nincsenek együtt és nem is lesznek.Nyomjuk le a kuplungot és váltsunk témát. :) :D

      Törlés
    4. OK.
      Azért ITT egy lesifotó tegnapról Joshról és barátnőjéről. 'Jó' hír, hogy az van neki, nem pasija ;) a 'rossz', hogy az illető nem Jen.

      Törlés