2014. augusztus 14., csütörtök

Ilyen lesz Katniss A Kiválasztottban


1. MELANKOLIKUS HANGULATA Kiválasztottat sokkal komorabb színpaletta jellemzi majd, mind az új jelmezeket, helyszíneket illetően, beleértve a 13. körzet lázadóinak parancsnokságát is.
Az embert gyakorlatilag megérintik a háború kegyetlen következményei – mondja Francis Lawrence rendező.

2. REMEK LÖVÉSZAz Éhezők Viadala filmek leforgatása után Jennifer Lawrence egészen jó íjásszá vált. – Nem kellett túl sokat gyakorolnia. – mondja a rendező. Suzanne Collins regényének megfelelően a Jeffrey Wright által alakított Beetee új, robbanófejjel ellátott nyílvesszőket tervez Katniss-nek.

3. HARCRA-KÉSZEN – Katniss testhez tapadós páncélruhát visel, védelemmel ellátott csizmával, térd- és könyökvédővel, személyre szabott mellvérttel, amely indigó kék színben ragyog, utalva a Futótűzben viselt Fecsegőposzáta ruhájának tollaira. – Ez a Fecsegőposzáta megjelenésének harci változata – mondja a rendező.

4. A LÁZADÓ JELKÉPE – Katniss sajátja az aranyozott Fecsegőposzáta kitűző, amelyet ez alkalommal fekete kitűzőre cserélnek. – Ez is azok közé a dolgok közé tartozik, amelyeket Cinna tervezett a lánynak, mielőtt a Futótűzben megölték volna. – mondja Francis Lawrence.
Forrás: EW via MockingjaySource

3 megjegyzés:

  1. ha nem mondják, akkor észre sem veszem a kitűzőt... én azt hittem, hogy megmarad az arany.

    VálaszTörlés
  2. De miért nem jó az arany kitűző?

    VálaszTörlés
  3. Lehet a melankolikus hangulat miatt lett fekete.Nekem így is tetszik. :D Hisz Katnisst is megérintette a a háború kegyetlen következménye. De mondjuk ez csak egy ötlet volt. :P

    VálaszTörlés