2014. augusztus 4., hétfő

Fanmade este

A Kiválasztott filmváltozatának közeledtével nem csupán a filmstúdió munkatársai, de a rajongók is aktívabbak a témában, és sok igényes dolog is készül, ezért is teszek ki ide is többet közülük.

A mai elsőhöz csak annyit tennék hozzá, hogy különböző Tumblr oldalakon és a Facebook-csoportban is láthatóak voltak a Kapitóliumi Élő Portrék photoshoppolt verziói, amelyeken Peeta és Johanna testét is sebesülések borítják. Engem azonban jobban megérintett ez a kép Peetáról:

Forrás: @TitaNajera
Az ugrás után egy frissen készült rajongói Kiválasztott főcímet láthattok, Lorde tavalyi Everybody Wants To Rule The World feldolgozásával és néhány klassz ötlettel. A film egy egyetemi vizsgafilmnek készült, és célja, hogy grafikus eszközeivel mindhárom könyv történéseire utalásokat tegyen. Amúgy nem is rossz, de azért nekem azért őszintén szólva ugyanebben a kategóriában a Futótűz rajongói főcíme jobban tetszett. 

4 megjegyzés:

  1. Huhh. Nekem nagyon tetszett :) A képeket is próbálták a szerepekhez/szereplőkhöz/szerepükhöz igazítani. A szám se rossz. Mondjuk még nem hallottam.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A szám rajta volt a tavalyi Futótűz filmzenei (társ)albumon, onnan jön.

      Törlés
  2. Ez nagyon jo es nekem is nagyon tetszett. :) De a filmet varom igazan.Leegyen mar november !

    VálaszTörlés
  3. Wow, szerintem nagyon jó. Elképesztő mennyi tehetséges fiatal van.
    Jók benne az egész apró utalások, sokszor kifejezetten a könyvre.

    VálaszTörlés