2014. augusztus 21., csütörtök

Este 6-ra tippelik a kintiek a meglepetést

Állítólag a nagy marketingmeglepetések Amerika nyugati partján reggel 9-kor, a keleti parton pedig délben szoktak megjelenni, ami nálunk este 6 óra. Ez reális, bár nem hivatalos, csak spekuláció.

De mivel immáron 36 38 40(!!) ilyen figyelemfelkeltő képecske érkezett, bízom benne, hogy valami igen izgalmassal kívánnak meglepni minket a Lionsgate-nél :)

Szintén csak spekuláció, de a kintiek valamiféle bejelentést/hírt várnak.
Ez esetben a premierdátumok aktuálisak, esetleg a filmzenei album számlistája, bár ez utóbbihoz szerintem még korán van. Várakozunk, meglátjuk. :)

17:05 Továbbra is csak a fecsegőposzáta jelképes képek ömlenek, már állítólag 40 van belőlük, azon kívül egyelőre semmi.

18:00 Egyelőre még mindig semmi. Újabb tippek szerint még este 7-re is lehet várni az anyagot (amúgy a legtöbb THG Tweet/Facebook üzenet valóban este 7-kor szokott kijönni európai idő szerint), de egy másik összeesküvés elmélet szerint lehet, hogy amire várunk, pont akkor jelenik meg időben, mint a "nyomok", ami nálunk hajnali 2 lenne. Mondjuk, ha a Lionsgate-nek érdeke meghódítani és növelni a nézettséget Európában, akkor nem tesznek ilyet. Várunk tovább...

19:00 Még mindig semmi. Szóval lehet, csak éjjel lesz ebből valami, hiszen - bár a kapitóliumi anyagok ilyentájt szoknak előkerülni - a lázadóké éjszaka. Türelem, de tényleg.
Plusz, ha beleélitek magatokat, hogy valami naaagy-nagy-nagy dolog lesz, nem is biztos, hogy elégedettek lesztek. Nyugi!!

20:00 A Kiválasztott orosz forgalmazója szerint is este 7-kor kellett volna jönnie a meglepetésnek. Szóval vagy valami közbejött, vagy pedig a sok okos rajongói oldal csak egy remek tippet adott a későbbi megjelenéshez (már az éjszakaihoz). De közben már van 41. Fecsegőposzátás photoshoppolt kép is :)
Remélem, mindenki nyugodt, kiegyensúlyozott, és jól alszik majd az éjszaka ;)

10 megjegyzés:

  1. nagyon felcsigázott, hogy mit adnak ki a kezük közül :D Én egy propaganda videóra tippelek. a 3 olyan teljes szám :D Bár lehet folytatják a félbehagyott körzeteket bemutató poszter sorozatot. Nem igazán értem,hogy miért lett félbehagyva :/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na, ez esetben idegbajt is kapnék.
      Azt is nagyon beharangozták, és nekem nem jött be.
      Ráadásul azóta eltelt 2-3 hónap, még közelebb vagyunk a filmhez.

      Próbálom nyomozni, miről lehet szó: nem kizárt, hogy premierdátumokról, mert az európai filmforgalmazókat retweetelgetik, meg utalgatnak rájuk a kintiek, de úgyis frissítem a bejegyzést, ha bármi kiszivárog. Most gépközelben vagyok, ráérek. :)
      Az amúgy a "nyomok"ból biztosnak tűnik, hogy lázadós anyag lesz. Ekkora felhajtás mehetne egy lázadós propagandafilmhez (ha mi elégünk, Ti is velünk pusztultok), de sztem olyat meg nem adnak ki. Ha előzetes lenne, arról meg szintén tudnánk.
      Meglátjuk, én a poszternek drukkolok. :)

      Törlés
  2. Még mindig semmi!? Ezt nem hiszem el! Lehet, hogy egyátalán nem adnak ki semmit??

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kinti rajongótársaink ugyanilyen hisztisek.
      Szerintem az elégedetlenségtől nem lesz gyorsabb semmi.

      És azt gondolom, nem azért adtak ki 40+ képet, hogy aztán ne kapjunk semmit. Legfeljebb éjszaka kerül elő. Érdemes erre is felkészülni.

      Törlés
  3. Biztos,hogy nem lesz új előzetes? vagy ilyen nagy meglepetésre azért nem kell(=lehet) számítani? Az előzetesnek örülnék a legjobban,mert azt az 1 percest már legalább 100x néztem meg. xDDD
    Üdv:Máté

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Semmi nem biztos. Ugyanakkor soha nem történt még olyan, hogy egy előzetest egy sima csütörtöki napon adtak volna le. Mindig valamilyen műsor/rendezvény keretein belül történt.

      Törlés
  4. Abból a 40 képből még ami maradt ki tudnád/szeretnéd rakni ami kimaradt? Engem érdekelne milyen helyeken tűnik még fel a szimbólum.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha lesz rá időm, és nem lesz semmi izgi délutánra, akkor kiteszem :)

      Törlés