2014. augusztus 24., vasárnap

Éhezők Viadala stábtagok és a jeges-vizes-vödör kihívás

Igen, tudom, hogy van ennek szép angol neve is Ice Bucket Challenge néven, de én szeretem, ha inkább magyarul beszélünk :) Mindazonáltal két dolog miatt vagyok hajlandó foglalkozni vele: egyrészt, mert nem csupán poénkodásból áll a dolog, hanem jótékonyság is van mögötte. Bár a videón nem mutatják, a "játék" célja, hogy az ALS nevű betegségre felhívja a figyelmet, amelynek érdekében a sztárok jótékonykodnak is egy lehetséges gyógymód megtalálása érdekében (vagy csak akkor fizetnek 100 dollárt, ha 24 órán belül nem teljesítik a kihívást? Passzolom, de aki igazán belevaló az fürdik is és fizet is :)).
Másrészt viszont a jelenség, és az Éhezők Viadala stábtagok részvétele is olyan méretűvé duzzadt, hogy nem nagyon lehet mellette elmenni szó nélkül.

A történet Nina Jacobson producerasszonnyal kezdődött, aki az Éhezők Viadala rajongóitól kapta a kihívást és becsületesen végre is hajtotta:


A lehetőséget Jennifer Lawrence-nek [UPDATE: Jen azt választotta, hogy inkább adakozik!!], Jena Malone-nak [UPDATE: Jena is adakozik inkább] és Natalie Dormernek adta tovább (tőlük még nem láttam ilyen videókat), de Twitterén megmelítette Francis Lawrence-t is, aki szintén készen állt a mókára és a jótékonyságra. Nina Jacobson után vélhetően őt is saját gyerekei öntötték nyakon. Hálás gyerekek :D


Ő srácoknak dobta tovább (tudta, mi kell a népnek ;), így Liam Hemsworth, Josh Hutcherson és Sam Claflin is vizeskedhetett és jótékonykodott. Meg is tették mind a hárman, de ők már csak az ugrás után.


Mondjuk Liam Hemsworth elég kiábrándító ebben a szerelésben és igen, tőle elvártam volna, hogy félmeztelenül álljon a jégkockák alá. De azért ez is vicces videó, szegényt elég váratlanul éri a zuhany :))


Ő Éhezők Viadala körökből Woody Harrelsont és Josh Hutchersont hívta ki, és igen, Josh is elfogadta Liam és Francis  kihívását is, és igazi vizes pólós produkciót láthatunk tőle, nem fogtok csalódni ;)


Volt még ugye Francistől egy Sam Claflin kihívásunk is, aki szintén naaagy hős volt :D


Hogy Elizabeth Banks kitől kapta a felkérést vagy kinek adja tovább, az nem derül ki, de ő is feltöltötte Instagramjára, milyen amikor ruhában fürdik a jeges vízben :)


Willow Shields-et is a rajongók hívták ki, őt azért eléggé meglepte, hogy a jeges víz hideg ám :)


Julianne Moore-hoz más körökből, Abbey Lindsey-től érkezett a felkérés, és bár a színésznő felkészült rá rendesen, azért hősiesen állta a sarat, akarom mondani, a jeget :)


Alexander Ludwigot a Vikingek forgatásán öntötték nyakon, de egy hozzá hasonló vagány fiataltól el is várjuk, hogy mindez ne okozzon gondot. :)


5 megjegyzés:

  1. pont ugyanezt a bejegyzést állítom össze, csak más színészekkel :D:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :))
      Hát, most ez a divat, úgy látszik. Mondjuk én szívesebben hoznék karakterposztereket, meg mozis posztert, de ami van, abból élünk :)

      Törlés
  2. Ez pont jó volt így reggelre, jót röhögtem mindegyiken!!:D

    VálaszTörlés
  3. Szegény Josh! Jól megkapta :D Sam-nek szerintem ez normális, a gyerekkora jó része ebből állt :) Liam eredeti akcentusát jó hallani.

    VálaszTörlés
  4. Samen röhögtem egy ideig, na neki biztos nem volt hideg :D

    Szegény Josh pedig lassú fagyhalál áldozata lett :D

    VálaszTörlés