2014. augusztus 4., hétfő

3 éves lett az oldal ! :)

Három éve még nem sejtettem, lehet-e az oldalból egy olyan forrás, amelyet örömmel látogatnak az Éhezők Viadala rajongók. Bár nem tudom, mi számít annak és mi nem, én még mindig élvezem az oldal szerkesztését, szóval remélem, ez már így marad a maradék másfél évben is :)

És Ti is sokat olvastok. Egyre többen találtok rá az oldalra és sokszor kattintotok ide. Az összes kattintás szám jelenleg 1.200.000 magasságában van. A két évvel ezelőtti 70 után tavaly már 142-en olvastátok rendszeres feliratkozóként az oldalt, idén pedig 256 ez a szám, és nem is sejtem, hányan vagytok, akik feliratkozás nélkül néztek vissza nap-mint-nap. Örülök, hogy ilyen szívesen jártok erre, és remélem, megtaláljátok, amit kerestek az oldalon! A blogon eddig 2382 bejegyzés született, 9577 megjegyzéssel, szóval van is miből keresni.

Az öt legnépszerűbb bejegyzés jelenleg:
  1. Az Éhezők Viadala: Futótűz filmváltozatának vélemény rovata (2013. november)
  2. Az Éhezők Viadala DVD megjelenésének legelső híre (még 2012. áprilisából)
  3. Az Éhezők Viadala filmváltozatának vélemény rovata (2012. március - ez a bejegyzés már harmadik éve a TOP5-ben van, ezek szerint szívesen nosztalgiázunk és tekintünk vissza az első filmre)
  4. A Futótűz rajongói poszter válogatás (legutóbb 2013. júliusában lett frissítve, de korábban készült az sokkal)
  5. A Kiválasztott, 1. rész első hivatalos promóanyagai (2014. május 15.)
Érdekes, hogy az aloldalak közül sem a Szereplők, sem pedig a Jelenetfotók aloldalt nem nézegetitek olyan gyakran, mint a Kiválasztott, 1. részéét, hiszen a szereplős és jelenetfotós már évek óta folyamatosan frissül, a Kiválasztottéba csak az utóbbi időben tudtam tartalmasabb anyagokat tenni.

Az idei szülinapba már némi nosztalgikus érzés is vegyül, hiszen immáron az összes film szereplőit megtalálták, mindegyik filmet leforgatták, már csak ezek megjelenésére és promózására várunk. Azért biztos vagyok benne, hogy lesz még miről bejegyzéseket kitennem és ha már többet nem is, de még egy születésnapot mindenképp szeretnék "ünnepelni" az oldallal. :)

Nektek további jó szórakozást az olvasáshoz, bömgészéshez, amúgy pedig: Boldog születésnapot, blog! :)

Forrás: CakeCentral

29 megjegyzés:

  1. Happy Birthday blog! :D Köszönjük a folyamatos cikkeket! :)

    VálaszTörlés
  2. Boldog születésnapot blog!!! :)) Ancsi, Neked pedig köszönjük a sok fáradozást! Azok a látogatói számok magukért beszélnek, nem semmi! :)

    Megkérdezhetem, hogy 3 éve hogyan jöt az ötlet, hogy elindítsd a blogot? Akkor még nem volt kész az első film sem, szóval a könyv adta az ihletet? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Gyakorlatilag igen. Az első könyvet 4 éve karácsonyra kértem/kaptam meg. Tudtam, hogy trilógia, de annyira nem bíztam abban, hogy a folytatás is jó lehet, hogy sokáig nem is erőltettem. Illetve rá-ránéztem az IMDB-re, mert nyilván tudtam, hogy készül belőle film, és érdekelt. Aztán rákerestem, hogy van-e rajongói blogja, ahol követni tudom az eseményeket. Nem volt. Aztán még mindig nem volt. Aztán elhatároztam, hogy én majd csinálok. Meg közben elolvastam a Futótüzet, amelynek váratlan fordulatai megleptek, így az elhatározás megerősödött és a tettek mezejére léptem egy szép nyári napon :)) Hát így történt!

      Törlés
  3. Gratulálok a 3. szülinaphoz! Nagyon jó az oldal! Happy birthday blog! :)

    VálaszTörlés
  4. Gratulálok! Boldog szülinapot blog :)

    VálaszTörlés
  5. Boldog születésnapot a blognak és neked pedig nagy nagy köszönet Ancsi amiért létrehoztad :)

    VálaszTörlés
  6. Én is gratulálok, Ancsi és csak így tovább. :)

    VálaszTörlés
  7. Boldog szülinapot, blog!!! :) :) Gratulálok!! Köszönjük a kitartó munkát Ancsi :) Én magam pl már két éve naponta többször is látohatom az oldalt és nem lehet megunni :) Mindig van rajta extra infó. Köszi Ancsi mégegyszer és még ezerszer :)

    VálaszTörlés
  8. Gratulálok! És egyébként csodálom a kitartásod, és azt amilyen profizmussal viszed a blogot! :D Én örülök, hogy tavaly nyáron Rád találtam, nagyon szeretem az oldalad. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, mindenkinek! Nagyon jól esnek a szavaitok.

      Azért profizmusról szó sincs. Azt tudom, én mit olvasnék szívesen egy ilyen oldalon, milyen formában és azt valósítom meg. És örülök, ha ez Nektek is bejön! :)

      Törlés
  9. Boldog szülinapot blog! :D és gratulálok neked, hogy lelkesen írogatod ki a friss híreket az oldalra! :) tényleg én is csodálom a kitartásod, hogy már 3 éve folyamatosan aktívan frissíted ezt a blogot! :) és látszik, hogy mennyire jó, 256-an vannak feliratkozva! :) ez nem kis szám! Ez a te érdemed! :) Gratulálok! :)

    VálaszTörlés
  10. Boldog szülinapot Blog!:) Nagyon szépen köszönjük Ancsi a munkádat! Én a Futótűz filmváltozata előtt jóval az oldalra találtam, azóta minden nap többször is fellépek az oldalra. Nagyon jó!! :D
    Klau

    VálaszTörlés
  11. Boldog Születésnapot blog! Nagy Köszönet Neked Ancsi, hogy létrehoztad az oldalt! Nagyon jó! :) Amikor rátaláltam nagyon örültem, hogy van egy magyar rajongói oldal! Minden nap olvastam és még a mai napig is olvasom. Köszönjük, hogy mindennap van friss bejegyzés/bejegyzések! Gratulálok! :) :)
    ~ Gerda

    VálaszTörlés
  12. Boldog 3. születésnapot és kívánok Neked még vagy 100-at. ;)
    Köszönjük, hogy vagy nekünk és szállítod a rengeteg minőségi információt a filmről és annak a színészeiről. :)

    VálaszTörlés
  13. Boldog szülinapot blog! :) Gratulálok Neked Ancsi és nagyon köszönjük az eddigi erőfeszítést és reméljük hogy a továbbiakban is ilyen lelkesen osztod meg velünk a híreket kedvenc filmünkről :)

    VálaszTörlés
  14. Boldog szülinapot blog!

    VálaszTörlés
  15. Oh, elértük az óvodáskort :D Boldog Szülinapot, Blog! :) Ancsi, köszönjük ezt a rengeteg melót, még akkor is, amikor uborkaszezon van, és a semmiből kell valamit összeütni :)

    VálaszTörlés
  16. Boldog Szülinapot Blog !! :)) Köszönjük a kitartó munkàdat , odafigyelésedet és , hogy még a nyaralásra szánt időből is szakítasz Ránk !! Köszi Ancsi !! ;))

    VálaszTörlés
  17. Boldog szülinapot a kedvenc weboldalamnak! :)

    VálaszTörlés
  18. Köszönöm mindenkinek a kedvenc szavakat, tényleg jól esnek :))

    VálaszTörlés
  19. De jol nez ki ez a torta!!!! Berni

    VálaszTörlés
  20. Nagyon Boldog Születésnapot blog!
    Gratulálok :)
    Adri

    VálaszTörlés
  21. Kedves Ancsi!
    Le a kalappal, hogy 3 éve ilyen intenzitással és minőségben készíted ezt a blogot. Borka mellett van/volt szerencsém(?) látni, hogy mennyi időt és energiát jelent egy blog működtetése...
    Köszönöm, hogy létre hoztad és működteted a blogot, mert nagyon sok érdekes információhoz jutok/jutunk a filmekről és a könyvről.
    üdvölettel! Borka papája :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is köszönöm az elismerést :)

      Mindig meglep, ha kiderül, hogy nem csupán kamaszok olvasnak, - pláne ilyen kitartóan - de ez csak jó, mert megerősít abban, amit eddig is tudtam, hogy "a kor csak egy szám" :)

      Törlés
    2. Hál' Istennek sokan vagyunk így :) Persze, nekem plusz segítség az is, hogy Borka és a testvérei is ˜˜„fiatalon” tartanak :), rajtuk keresztül elég jól képben vagyok könyv/zene/film „ügyben”. Van/volt amit nem bírtam végig olvasni/hallgatni/nézni, de ami jó, az jó, függetlenül attól, hogy hány éves valaki. Azt hiszem nem véletlen, hogy Donald Sutherland maga jelentkezett Snow elnök szerepére... A könyv is jó, és a film is, remek látványvilággal és nagyszerű szereplőkkel. És engem nagyon szórakoztatnak a hozzákapcsolódó nagyon profi média megjelenések, illetve marketinges/webes megoldások is, de ezek folyamatos figyelésére nem lenne időm/energiám. Ezért vagyok és leszek kitartó olvasód :)

      Törlés
  22. Boldog Születésnapot az oldalnak / Blognak. nagyon-nagyon örülök, hogy van, különben mi " itteni " rajongók nem tudnánk tájékozódni a hírekről stb :D Igaz, hogy csak fél éve ismerem, találtam rá, de azóta szinte mindennap feljövök. Igényes, frissülő oldal egy remek oldalvezetővel. Köszönöm / köszönjük Ancsi a fáradozásaidat :D :) Egyébként mit tervezel az oldallal 2015 novembere után ? .)

    VálaszTörlés
  23. Mondjuk a DVD megjelenésig még érdemes lenne elmenni, mert gondolom, az még érdekel minket, rajongókat, szóval valamikor 2016. tavaszán áll majd le az oldal az eredeti tervek szerint. De aztán nem tervezek vele semmit, gondolom, itt marad, és akinek kedve van, visszajár majd nosztalgiázni a kiürült falak közé :)

    VálaszTörlés
  24. Boldog születésnapot! Gratulálok!
    Én 2 éve találtam rá az oldalra, azóta, ha tehetem naponta felnézek.
    A profizmusról pedig annyit, hogy sok valóban profi oldal nem éri el a tiéd szintjét. Plánen em abban, hogy ilyen lelkesedéssel és odafigyeléssel csinálod. :)

    VálaszTörlés
  25. Boldog szülinapot:-D

    VálaszTörlés