2014. július 14., hétfő

Szolgálati közlemény

Na, az van, amire volt már példa és nyilván lesz is még, de nyaralok a héten, nem nagyon leszek netközelben. Jópár bejegyzést persze előre elkészítettem Nektek a múlt héten (meg mindjárt még), minden napra akad majd időzített olvasnivaló  az oldalon akkor is, ha nem történik semmi izgalmas a héten. És ebbe a Fandom Awards-ot még nem is számoltam. Szóval nem teljesen áll le az oldal, nyugi :)

Mindenesetre a szokásoknak megfelelően lesz nálam egy netbook+mobilnet, és valószínűnek tartom, hogy minden este és/vagy reggel felnézek a netre, és ha valami sürgős/fontos/izgalmas jelenik meg, azt mindenképp igyekszek kitenni. Jelen helyzetben azt gondolom, egy esetlegesen megjelenő újabb kisfilm vagy bármilyen a filmhez kötődő frissen megjelent kép, poszter vagy karakterposzter lehet, esetleg valami a filmmel kapcsolatos bejelentés. Ha ilyenek előkerülnek, akkor azokat viszonylag frissen (persze nyilván pár órás késéssel) kiteszem, de nyilván nem azonnal. Ezért kérem mindenki türelmét és a szokásosat: hogy ne linkeljetek kommentbe, meg ne irkáljátok, hogy milyen cikket hol találtatok, mert fogom ám látni a történéseket, de most nekem pár napig a Balaton a Riviéra ;)

Megértéseteket és türelmeteket köszönöm, 21-én estétől pedig ismét a megszokott kerékvágásban folytatódik az oldal frissítése :)

5 megjegyzés: