2014. július 23., szerda

Peeta és Johanna portréi a Capitol Couture-ból

Ezek mellé a tegnapi bejegyzésben már látott videókat mellékelték, azokat már nem tenném be még egyszer, csak egy-egy gif-et a videóból. A szöveg magáért beszél, azért fordítom nehezen, mert nem tudok azonosulni vele.

Peeta Mellark: Az erő szelleme

A Capitol Couture már régóta várta, hogy megkaphassa nagy becsben tartott elitünk hihetetlen képeinek következő hullámát, amelyek végre megérkeztek! Az eddigi legeseménydúsabb Nagy Mészárlás izgalmaitól felfrissülve örömünkre szolgál és hatalmas megtiszteltetés számunkra, hogy bemutathatjuk az új Kapitóliumi élő portrékat! 

A Nagy Mészárlás győzteseiként Peeta Mellarkot és Johanna Masont érte a megtiszteltetés, hogy ők lehetnek az első kapitóliumi polgárok az Élő Portrék sorozatban. Peeta kihúzza magát saját Kapitóliumi Élő Portréján, matt bőr együttese kőszerű textúrára emlékeztet, és jól hangsúlyozza a győztes higgadt erejét, amelyet Maison Martin Margielának köszönhető inggel és cipővel egészítettek ki. A David Mason által tervezett inggallér hűen tükrözi Johanna ruhájának szobrászati elemeit, és zordságot kölcsönöz a Pék Fiának. Két példátlan győzelemmel a háta mögött, Peetá immáron nem csupán egy fiú, aki szembenézett a 74. Éhezők Viadalával, hanem egy igazi kapitóliumi hős.



Johanna Mason: A szoborszerű báj

A Kapitólium ismét felülmúlta önmagát. Bár még mindig a tavalyi Kapitóliumi Portrésorozat sztoikus fényében fürdőzünk, mi itt a Capitol Couture-nál már régóta vártuk, hogy megkaphassuk nagy becsben tartott elitünk hihetetlen képeinek következő hullámát! Az eddigi legeseménydúsabb Nagy Mészárlás izgalmaitól felfrissülve örömünkre szolgál és hatalmas megtiszteltetés számunkra, hogy bemutathatjuk az új Kapitóliumi élő portrékat! 

A Nagy Mészárlás győzteseiként Peeta Mellarkot és Johanna Masont érte a megtiszteltetés, hogy ők lehetnek az első kapitóliumi polgárok az Élő Portrék sorozatban. Ime Johanna, aki egy Avon Livne alkotásban látható, amely "a drapéria klasszikus szoborszerűségét és a Panem Sellőjének ágszerű motívumait felvonultató modern szobrászat elemeit felhasználó felsőrészt ötvözte ruhájában". Johanna együttesének minden eleme (beleértve az Alexander Wang cipőket és a kézzel készített Chen Chen és Kai Williams karpereceket) leomló vonalaival és hasítékaival éppoly merész és isteni mint maga a harcos viselője, nyers erőt és kitartó büszkeséget sugároz - amilyen a Kapitólium igazi kedvence is. 
Forrás: CapitolCouture

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése