2014. július 23., szerda

A lázadók egy Kiválasztott, 1. rész posztert töltöttek fel a Kapitólium Instagramjára

Komolyan nem tudom biztosan, hogy a múlt heti akció és ez mennyire a műsor promó része, mindenesetre ma egy Kiválasztott, 1. rész poszter jelent meg a Kapitólium Instagram oldalán. Mivel a poszter annyira nem nagy szám, illetve mert azonnal le is került az oldalról, úgy tűnik, tényleg csak valamiféle kalózakció lehet. Ha így van, és a Lionsgate informatikusainak ugyanazzal meg kell küzdeniük, mint a könyvben a kapitóliumiaknak, akkor az tök vicces, de az is izgalmas, ha ez a promó része. Nem szövegelek tovább, íme a poszter. Azért nyugodtan fejtsétek ki, mit gondoltok a helyzetről és a poszterről.

UPDATE: A poszter hivatalos, ezt fogják osztogatni a Comic Conon. A posztert a WK Interact készítette.
Én pedig csak remélni merem, hogy ennél kapunk még jobbat. Lehet, hogy túl kevés hagyományos vagyok én ehhez a kampányhoz...

10 megjegyzés:

  1. úúúú nekem nagyon tetszik :D
    Igazi lázadós poszter! És tényleg jó ez a gondolkodás a Kiválasztott promózásánál :)

    VálaszTörlés
  2. Ancsi, ne izgulj, nyilvánvalóan nem ez a poszter kerül majd ki a mozikba. :D De ilyen érdekességnek jó.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj, hát tiszta idegbe' vagyok :)) Felrémlik előttem az indiánlány, meg az IMAX poszter se volt kispálya, és időnként teljesen a kétségek közé zuhanok. :)
      Azért az ez idei promó nem az én idegrendszeremnek van kitalálva. :D

      Törlés
  3. Annyit van emlegetve ez az"indiánlányos" poszter, de én nem tudom melyik az !!?? :D :D

    VálaszTörlés
  4. Ja hogy eez! Hehe. :D Én egy másikra hittem eddig, de ez tényleg indiánosabb. :P Na mindegy, ezek szerint Katniss-ben csörgedezik egy kis indián vér.:P Köszi Ancsi! :)

    VálaszTörlés
  5. Azt nem tudod esetleg, hogy a film lesz-e 4D-ben? Vagy csak 3D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. 3D-ben sem lesz, azt hiszem, sőt IMAX-ben sem biztos. Olyan cikk rémlik, amelyben azt írták, hogy digitális felvétel készül, nem a hagyományos filmre veszik az anyagot, mert nagyrészt lenn játszódik a föld alatt és a digitális felvételt könnyebb újraszínezni, változtatni a világosságát, hasonlók.
      De meg is találtam: EBBEN a cikkben volt szó róla.

      Törlés
  6. Nekem tetszik (az indiánosnál meg pláne jobb), mert megvan benne ez a propaganda jelleg, jól illeszkedik az eddigiekhez. Kíváncsi vagyok mivel hozakodnak még elő a Comic Con-on. Lehet lesz egy hivatalos moziplakát is.

    VálaszTörlés