2014. június 27., péntek

Stanley Tucci a Kiválasztottról

Nyilvánvalóan a Transformers film kapcsán kerül most előtérbe Stanley Tucci, akit ezúttal az IGN riportere kérdezett meg a Kiválasztottról. Sajnos elég röviden:


El tudnád mondani, hogy a Kiválasztott hangulata mennyiben fog különbözni az első két Éhezők Viadala filmétől és hogy van-e értelme annak, hogy két filmet csinálnak belőle?
Szerintem jó, hogy két film készül belőle. Ha egy lenne, akkor túl sok információt kellene belezsúfolni, az pedig nem lenne jó. Persze lehetne akár egyetlen hosszú film is, de inkább... ne. Olyan jól ismerjük már ezeket a karaktereket, hogy szívesen vesszük, ha szakítanak arra időt, hogy részletesen megmutassák, min is mennek keresztül.

Mit gondolsz, hogy viszonyul Caesar Flickerman a lázadáshoz?
Halálra van rémülve tőle. Ő egy utolsó gyáva féreg.
Forrás: IGN

5 megjegyzés:

  1. A második kérdés egy kicsit elszólás és nagyon tetszik, ha így közelítik meg, majd a karakterét :D

    VálaszTörlés
  2. Szerintem is jó,hogy két filmbe látjuk az utolsó könyvet,mert elég intenzív a kiválasztott és igazából nem is tudom,hogy melyik rész hagynám ki belőle,hogy az egész könyvet át tudjuk érezni.ha egy film lenne belőle,akkor iszonyatan tömény lenne és őszintén ki mit hagyna ki belőle?gale családját szerintem nem fogjuk megismerni,mert at hülyén jönne ki hogy hazelt és a gyerekeket csak az étkezés közben vetné fel a rendező.amúgy caesar flikerman fél a kapitóliumtól,szerintem az ellenszegülését senki nem várta.túl jó sorsa volt ott.miért akarna ő ezen változtatni?

    VálaszTörlés
  3. Egyet értek az előttem szólókkal. Bár a könyvből nem derül ki pontosan, hogy Caesar melyik oldal felé húz inkább, hiszen csak a TV interjúk során van szerepe. De ha a filmben akár csak Effie-nél is kibővítik a jeleneteit, hát Caesar-t inkább a Kapitólium oldalán tudnám elképzelni. Hisz mint mondtátok, neki túl jó dolga van/volt ott.. :)

    VálaszTörlés
  4. Akartam erre reagálni, hogy azért nem látok esélyt arra, hogy többet lássunk Caesarból, mert a múltkori interjúrészletben meg azt mondta, ezúttal kevesebbet látunk majd a karakterből. Pedig valljuk be, előtte sem láttunk sokat csak azt az egy-két interjút/film. Szerintem csak a saját véleményét fogalmazta meg tehát Caesar, nem a forgatási tapasztalatait. De persze majd meglátjuk...

    VálaszTörlés
  5. Szerintem nem is tudna létezni a Kapitólum nélkül. Inkább mondanám gyávának, mintsem bátornak elsősorban :D Lehet, hogy a " jó " oldalon áll, de ezt inkább fél beismerni vagy nem is akarja, hisz jó dolga van ott. Nem kell kapálni meg stb. Hát igen olyan sokat nem láttuk. Effie amúgy is fontosabb szereplő, meg egy kicsit együtt érzőbb személyiség :) Jó volt látni, hogy átérezte Katniss fájdalmát/ félelmét. Még ha nem is ugyanúgy, de kezdett rájönni :) Ő olyan aki szeret megfelelni, nem árt másoknak. Szerintem. Aztán kinek, hogy jön át/le :D Mindenesetre kíváncsi vagyok rájuk :D

    VálaszTörlés