2014. június 24., kedd

Stanley Tucci a Kiválasztott forgatásának végéről

Caesar Flickermannal az MTV beszélgetett:


- Mindennel végeztünk. - mondja Stanley Tucci, amikor az Éhezők Viadalában végzett munkájára terelődik a szó. Tucci, aki egy nagyon gazdag és különc feltaláló mellett játszik főszerepet a Transformers: A Kihalás Korában, Hong Kongban, a film premierjén beszélt az MTV News-zal, és szakított rá időt, hogy visszatekintsen a veszélyes Panemben végzett munkájára.

Tucci néhány hónappal ezelőtt fejezte be munkáját a két részes Kiválasztott filmen, ahol mindössze néhány napig forgatott, mielőtt örökre elbúcsúzott volna a Caesar Flickerman színpompás karakterétől.
- Az utolsó két filmben kicsit kevesebb szerepe van - mondta Tucci. - Mégis nagyon jó volt. Nagyszerű filmek lesznek. 

Bár a karakterével töltött utolsó időszak igencsak rövidre sikerült, Tucci élvezte a lehetőséget, hogy még utoljára a vakító fehér fogsorú, Caesar bőrébe bújhat:
- A film szereplői nagyszerű emberek, ő pedig egy klassz karakter. Nagyon klassz - mondta. - Megismertem Woody Harrelsont, akit imádok. Josh-t és Jennifert szintén. A legjobb emberek. A legjobbak.

- Nagyon szomorú voltam, hogy el kellett köszönnöm tőlük. - folytatta. - Az ember nem érez hasonlót minden forgatás végeztével.
Forrás: MTV

1 megjegyzés: