2014. június 18., szerda

Sok-sok Éhezők Viadala-közeli jelölés a Teen Choice Awards-on

Bejelentették az idei Teen Choice Awards-jelölések első hullámát, és a jelöltek között szép számmal akadnak Éhezők Viadala vonatkozások is. Írom a kategóriákat, a minket érintő jelölteket, aztán a végén találtok majd arról, hogyan tudtok szavazni!


  • Choice film, Sci-fi/Fantasy: Az Éhezők Viadala: Futótűz
  • Choice Filmszínész, Sci-fi/Fantasy: Liam Hemsworth Az Éhezők Viadala: Futótűzben látható alaklításáért
  • Choice Filmszínész, Sci-fi/Fantasy: Josh Hutcherson Az Éhezők Viadala: Futótűzben látható alaklításáért
  • Choice Filmszínésznő, Sci-fi/Fantasy: Jennifer Lawrence Az Éhezők Viadala: Futótűzben és az X-Men: Az eljövendő múlt napjaiban való szerepléséért
  • Choice Filmszínésznő, Dráma kategóriában: Jennifer Lawrence az Amerikai Botrányban látható alaklításáért
  • Choice Jópasi: Liam Hemsworth
Na, nem ússzátok meg, hogy bájos megjegyzéseimet meg ne osszam veletek, de mondtam már, így jártatok, ha erre az oldalra tévedtetek: mivel engem senki nem fizet, hogy pártatlan maradjak, nem ússzátok meg, hogy néha ne írjam le, amit gondolok. Nyugi, semmi veszélyes nem következik :D


Először is: a lista illusztris, és várható, hogy még bővül, hiszen a jelölteket több hullámban szokták bejelenteni. Legutóbb ugye két éve volt Éhezők Viadala vonatkozású jelölés az egyébként igen népszerű díjátadón (illetve, úgy rémlik, tavaly is volt valami, de egyrészt most nem találom, másrészt, ha volt is, akkor sem THG vonatkozás). Szóval ne mondjatok még le a Legjobb Csók, a Legjobb Mellékszereplő, a Legjobb Kapcsolati Viszony, a Leghelyesebb Péklegény vagy a Legrondább CGI-majom kategóriáról, majd még hátha jönnek ezek is. Mondjuk a Choice Filmszínész Sci-fi/Fantasy kategóriában kicsit aljas dolognak tartom, hogy mindkét főszereplő fiút, Josh-t és Liam-et is jelölték, mert ezzel megosztják a rajongótábort, amely bármennyire nagy is legyen, ha nem fog össze, még elérheti, hogy két szék közül a pad alá essen. Jó, mondjuk Chris Hemsworth (jééé, két Hemsworth egy kategóriában??) győzelmétől sem zokognám tele a kispárnám éjjelente, de ha én adhatnék hasznos életvezetési tanácsot a szavazó rajongótársaknak, biztos azt mondanám, hogy ebben a kategóriában szavazzunk Josh-ra (mondjuk ezt valszeg mondanom sem kell), a Dögös pasisban meg Liam-re (remélem, ezt sem kell mondanom!!! :) Két éve komoly bánatom volt, hogy Liam alulmaradt Ian Sommerhalderrel szemben, aki pofátlan módon most is ott van a mezőnyben (remélem, idén már nem olyan dögös!).

Amúgy a fentebb linkelt két évvel ezelőtti TCA azért is lehet emlékezetes, mert akkortájt  volt a Futótűz szereplőválogatása, és Josh mindenki kedvence Hutcherson olyan gátlástalanul szólta el magát a korábban még be nem jelentett Jena Malonéval kapcsolatban, hogy két nappal később a stúdió inkább kihirdette Johanna Mason szerepét. :) Amúgy nagy felhajtás övezi a rendezvényt, rangos kis díjátadó, nagy nézettséggel. Idén augusztus 10-én kerül megrendezésre, szavazni pedig - regisztráció után - ITT tudtok. Természetesen igyekszek majd live-stream linket hozni, ha aktuális lesz, és be is számolok majd az eredményekről.

És zárásként íme a Lionsgate hivatalos kiírása a jelölésekről:

Forrás: @TheHungerGames

5 megjegyzés:

  1. "Bájos megjegyzések": az oldal sajátjai. Ettől lesz az ami, és én nagyon bírom őket :)
    Amúgy ja, logikus lenne, ha nem jelölnének két embert ugyanoda ugyanabból a filmből. Ezt több díjátadón eleve így csinálják, bár ott a filmek jelölik ki, hogy kit mérettetnem meg. Na nem baj! Hajrá fiúk! :)

    VálaszTörlés
  2. Ian Sommerhalder már kicsit idős tinibálványnak. Ugyan nem látszik rajta, de harminchét éves. :D Ideje átadni a terepet a fiatalabb generációnak.

    VálaszTörlés
  3. Ancsi! Imádom a humorod :D :D Berni

    VálaszTörlés
  4. "Remélem idén már nem olyan dögös" :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jah, hát pl. meglátszik rajta a kor, meg ilyenek ;)

      Törlés