2014. június 12., csütörtök

Jeffrey Wright Reddit kérdezz-felelek

Jeffrey Wright tegnap a Gengszterkorzó kapcsán vett részt egy Kérdezz-felelekben a Redditen, de naná hogy kapott Éhezők Viadala kérdéseket is.


Mennyire jófej Jennifer Lawrence élőben?
Tényleg nagyon csodálatos. Azt kell, hogy mondjam, épp olyan klassz csaj, amilyennek képzeled. Zseniális, pörgős, vidám és nagyon eredeti személyiség. A vele való közös munka a koncentrálás és fetrengve nevetés is lehet. 

Azt szeretném kérdezni, hogy elolvastad a teljes Éhezők Viadalát (és ha igen, mit gondolsz róla)? És mi nyújtja a legnagyobb segítséget egy Beetee-típusú karakter alakításához és hogyan ábrázolod őt? 
Igen, persze, hogy elolvastam a teljes Éhezők Viadalát. És ostobaság is lett volna, ha nem figyelek oda minden apró részletre és háttértörténetre, amelyet tartalmaz. Jól benne van a karakter egész világa, minden, amire csak szükségem volt, szóval jól beleástam magam, hogy mindezt felfedezhessem. Sok minden le van írva benne, azt hiszem, Suzanne Collins olyan témát talált, amelybe mindannyian bele tudjuk élni magunkat. A forgatáson sokszor elámulunk azon, hogy a külvilág mennyire visszatükrözi azt a világot, amelyet próbálunk megalkotni a könyvek alapján. A könyvek és a filmek fiataloknak szólnak, ami még izgalmasabbá teszi ezeket. Az is lélegzetelállító volt, hogy nemrégiben a thai tüntetők Éhezők Viadala kézjeleket használtak, és ez is csak azt bizonyítja, hogy Suzanne történetei és könyvei és a belőlük készült filmek, nem is állnak olyan messze a valóságtól.


Helló. Nemrégiben megismerkedtem egy Valerie nevű lánnyal a Tinderen, aki azt állította, hogy egy atlantai profi színész, és szerepelni fog az Kiválasztott 1. és 2. részében. Ez igaz, vagy csak átverte a fejem?
Nos, mivel az internetről ismered, a kérdés szerintem leginkább az, hogy az-e, akinek mondja magát. Azt mondanám, hogy az esély 50-50%. Ez nem jelenti azt, hogy ez ne lenne lehetséges. Miért nem kérdezed meg tőle, hogy ki volt az, aki leggyakrabban elfelejtette a szövegét, és ha azt mondja, én voltam, akkor lehet benne valami...

Köszönjük, hogy életre kelted karakteredet a Kiválasztottban, és hogy ilyen kiválóan! Mi volt a kedvenc részed a Kiválasztott forgatása során?
Hogy mi volt a kedvenc részem a Kiválasztott forgatása során, az egy nagyon könnyű kérdés. Legjobban azt élveztem, hogy együtt dolgozhattam a többi színésztársammal és Francis Lawrence-szel, a rendezőnkkel. És az, hogy ott lehettem a forgatáson a stábtagokkal, és az a hangulat és érzés, amely a kemény munka és a folyamatos koncentrálás eredményeképp jött létre.

Mit gondolsz, az Éhezők Viadala a mai világban is aktuális?
Szerintem igen, sőt úgy tűnik számomra, hogy ezzel nem vagyok egyedül, hiszen a történet népszerűsége is ezt sugallja. Szerintem a történet fontos mondanivalót hordoz, de nem csak napjainkban, hanem szerintem van benne valamiféle egyetemes emberségesség, ami megérinti az embereket. Katniss, aki ennek a történetnek a középpontjában áll, aki kiállja ezeket a rendkívüli kalandokat és aki szembenéz ezekkel az elképesztő kihívásokkal, csak hogy végre hazatérhessen szeretteihez és azokhoz a dolgokhoz, amelyek fontosak neki, mi pedig megértjük ezt és azt, hogy ez mind milyen fontos számára.
Forrás: Reddit

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése