2014. június 11., szerda

Idézetes új still a Futótűzből

Már majdnem azt hittem, ma nem tudok semmit kirakni, de aztán rájöttem, hogy ez a jelenetfotó még nem volt az oldalon, illetve de, még a Futótűz Hivatalos Mozikalauzából kiragadott képek között. Most idézettel kaptuk meg, és a választ is idézi a produkció hivatalos Twitter profilja.

- Nagyon szép a hajad, kedvesem. Mióta hordod így?
- Már mindenkinek ilyen a haja a suliban, Nagyapa.

9 megjegyzés:

  1. Nem az oldalt akarom minősíteni, de tényleg bosszantó, hogy annyi hír nincs, hogy napi egy bejegyzést produkálni lehessen. És most tényleg nem az amúg szuper oldalt minősítem, hanem a hírtelenséget. :/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A jó hír, hogy találtam egy tök izginek tűnő cikket, más kérdés, hogy a melófaktor nem biztos, hogy lehetővé teszi, hogy végezzek is vele, mert igencsak hosszú. De legalább valami :)
      De valóban nagy a punnyadás. Berlinből semmi értékelhetőt nem látni néhány rajongói fotón kívül, de azokat vagy az Innen-onnan rovatban hozom, vagy majd csinálok neki egy külön bejegyzést. Hmmm, mondjuk ez se lenne butaság :)

      Törlés
    2. Na, megihlettél :) Mindjárt jön egy Berlines bejegyzés :)

      Törlés
  2. A twitter bejegyzés alatt mindenki habzó szájjal követeli a trailert, vicces. :D
    Pedig a marketingesek tudják, hogy mit csinálnak. Egyrészt tavaly novemberben jött ki a Futótűz, így eddig inkább azzal foglalkoztak. Másrészt a HG már olyan világjelenség, hogy felesleges több, mint fél évvel a megjelenés előtt kijátszani a legjobb lapokat. Egy rövidebb, viszont intenzívebb kampány sokkal célravezetőbb. Az internet valószínűleg felrobban, amikor kijön az első trailer.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem teljesen értek egyet. Félidőn túl vagyunk (több, mint félév eltelt a Futótűz óta, és kevesebb, mint félév már csak a Kiválasztott 1-ig), de mondjuk én habzó szájjal semmit se követelnék :)

      Mondjuk az világos, hogy míg a forgatás tart, addig nem nagyon lesz előzetes, viszont elég közel van már a Comic Con is, félek, hogy azelőtt nem fogják kiadni. De nekem hiányzik már egy jó poszter is, vagy bármi, ami picit életben tartja az érdeklődést.
      Mert oké, én dolgozom ezen, de a háttérben nem érződik, hogy mi is történik :)

      Törlés
    2. Jönni fog hamarosan, a többi novemberi filmnek is már jönnek ki a trailerei. Van már Interstellar, Big Hero 6, a napokban jött meg a Dumb&Dumber és a pingvines Madagaszkár film előzetese. Decemberiek egyelőre még nem, se az Exodus, se a Hobbit. A Comic Con július vége, annyira azért csak nem tolják el remélem. Addig is jöhetnek a poszterek, főleg egy 13. körzetes Katnissnek örülnék. :D

      Törlés
    3. Még nem jött ki a Hobbit? Nem hiszem el :)
      Tavalyelőtt olyan mennyiségben nyomták, hogy már rosszul voltam tőle, de tavaly sem kaptam kedvet egyszer sem :D

      Törlés
    4. Én szeretem a Gyűrűk Urát, de a legújabb Hobbit mintha egy 2 és fél órás videójáték-végigjátszás lett volna. Peter Jackson teljesen tönkreteszi az amúgy remek alapanyagot, ez a véleményem.

      Törlés
  3. Érdekes Nagyapa, hogy azt nem jegyezted meg, hogy milyen szép haja van annak a lánynak, akit meg akarsz ölni... ugyanis neki van ilyen haja.

    Ezt a kislány helyében még úgy elmondanám neki! :D

    VálaszTörlés