2014. május 25., vasárnap

Innen-onnan, 87.

Ezzel a bejegyzéssel is jól el vagyok maradva, mert még utazás előtt ki akartam tenni, de sűrű volt az élet. Na, majd most:

Jennifer Lawrence-ről még mindig az X-Men film kapcsán érkeztek hírek. Először is néhány új jelenetfotó jelent meg karakteréről:





Aztán a film miatt Jen megjelent néhány reggeli és esti beszélgetős műsorban, ezekről vannak képek/videók, de mivel a téma az X-men, ezért a videókat nem hozom/fordítom, 1-1 képet mutatok csak:

Late Night Show Seth Meyers-szel és a Good Morning Americában

Live With Kelly And Michael
És végül Jennifert jelölte meg a Maxim magazin 2014 100 legdögösebb csaja közül az 5. helyen.

Forrás: FashionScansRemastered

Josh Hutcherson és Liam Hemsworth a múlt szombati cannes-i délutánját a photocall és az esti party közötti időben egy jachton töltötte, erről hozok egy-egy képet:


Az edigg Posh néven futó projektben Sam Claflin és Natalie Dormer is szerepel. A film új címet kapott: The Riot Club lett, és rögtön egy plakátot és egy előzetest is láthatunk róla:



A Love, Rosie-nak is megjelentek az első hivatalos poszterei, aranyosak :)

Forrás: SamClaflinFans

Julianne Moore Cannes-ban a Maps To The Stars című film kapcsán is érdekelt volt, amelynek megjelent a premierjén, majd elnyerte a fesztivál Legjobb Színésznőnek járó díját a filmben való szerepléséért.


Jena Malone bandájának, a The Shoe-nak újabb videoklipje jelent meg hamarosan megjelenő albumáról Broken Heart Love Song címmel.


Stanley Tuccit a Transformers: A kihalás kora című filmben látható legközelebb, most pedig ebből a filmből is kaptunk egy jelenetfotót:

Forrás: ComicBookMovie
A Nagy Mészárlás 1. körzetének győztesét, Cashmere-t alakító Stephanie Leigh Schlundot kiválogatták a következő Beavatott filmbe, a Lázadóba. Nem nagyon világos, kinek a szerepét alakítja, mert nevet nem említ örömködő tweet-jében a színésznő, én pedig a Lázadó kapcsán már nem vagyok képben, de Borka Beavatott oldalán található cikkből sem derül ki számomra konkrétabb.

5 megjegyzés:

  1. A múltkori előzetesek és a mostani poszterek is jópofák a Love, Rosie-hoz. Azt hiszem komolyan elkezdett érdekelni a film :)
    Mikor lesz a premierje?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A brit premier október 17-én van, magyarról még nem tudni, de magyar címet már látok az IMDB-n, mégpedig az lesz, hogy "Ahol a szivárvány véget ér" Így lehet majd keresni :)

      Törlés
    2. Én is úgy voltam a filmmel, hogy nem nagyon izgatott, amíg nem láttam az előzetest, de az olyan jól sikerült, hogy felkeltette a figyelmem.

      Nekem a The Riot Club trailere is nagyon bejön, amellett hogy mondjuk itt Sam nem lesz éppen egy szerethető karakter, de maga a film érdekesnek tűnik, és elég parádés a szereposztás.

      Törlés
    3. Köszi! Hát még várni kell...
      A magyar címről viszont nem tudom eldönteni, hogy imádom vagy utálom-e :)

      Törlés
  2. donald sutherland2014. május 27. 23:49

    Nagyon jó lett az új X-men film! Ajánlom mindenkinek, aki szereti Jennifer Lawrencet. Remekül alakította Mystiquét. Nem véletlenül vagyok belé szerelmes!:D Michael Fassbender pedig zseniális!

    VálaszTörlés