2014. április 15., kedd

Interjú Willow Shields-szel

Még a DVD megjelenés kapcsán jelent meg egy interjú Willow Shields-szel, de amiket én akkortájt találtam, nem voltak túl tartalmasak, csak a már megszokottakat olvashattuk újra. Most azonban Clove lefordított nekünk egy olyat, amit érdemes elolvasni:

David Onda beszélgetett Willow Shieldszel, a Futótűzről, az Oscar díjas „nővéréről”, az állatokkal való forgatásról, és a híres Prim hajfonatokról.

D.O.: Az Éhezők Viadala nagyon ismertté tett a médiában. Milyen gyakran ismernek fel a rajongók és szólítanak meg Prim-ként?
W.S.: Tulajdonképpen elég gyakran. Majdnem mindenhol felismernek, ami nagyon vicces, és érdekes. Néha hirtelen meghallom: "Önként jelentkezek Kiválasztottnak", megfordulok, ők azt mondják, hogy Úristen! Nagyon érdekes látni a rajongók reakcióit, és jó velük a könyvekről, és a filmekről beszélgetni.

D.O.: Elég elképesztő lehet ilyen fiatalon olyan elismert színészekkel dolgozni, mint például Jennifer Lawrence, aki már Oscar-díjat is nyert. Tanultál tőle valamit a színészetről, vagy arról, hogy fogadd a hírnevet?
W.S.: Jen nagyon híres lett, átélte milyen, ha a reflektorfényben áll, de mégis ugyanaz az ember maradt. Ő elképesztő, nagyon vicces vele a forgatás és nagyon vidám.  De adott nekem egy tanácsot: Ne változz meg Hollywood miatt. És tanúja voltam, hogy ehhez ő mennyire tartja magát. Maradj olyan, amilyen voltál, és Jen ezt tette. Ő olyan tehetséges, és hihetetlen valakit ilyen nagy tehetséggel látni, és ilyen sok hírnévvel úgy, hogy ugyanaz maradt aki volt, átlagos, vidám, kedves és vicces ember.


D.O. : Hollywoodban ritka, hogy valaki állatokkal forgasson. De neked ott volt Kökörcsin. Milyen volt vele forgatni, igaz, hogy kissé olyan, mint egy díva?
W.S.: Nagyon vicces volt vele dolgozni, ő egy nagyon aranyos cica. Igazán jó buli volt egy macskával forgatni. A munkánk miatt sokat utazunk, és nincsenek velünk a háziállataink, ezért mindig érdekes, és jó egy kisállattal forgatni, és kapcsolatban lenni vele, mert különben eléggé hiányoznának az állataink.

D.O.: Meglepődtél, hogy a rajongók mekkora felhajtást csináltak Kökörcsin színének megváltozása miatt? Voltak viccek a Futótűz forgatásán erről?
W.S.: Nem, mi erről nem beszéltünk. Nem tudom miért, és hogyan változott a macska bundájának színe, de azt tudom, hogy nagyon jó volt vele forgatni a második filmnél. Nagyon jól éreztem magamat a Kökörcsinnel forgatott jeleneteknél.

D.O.: Nem tudom, hogy láttad e már, de a Youtube tele van videókkal, hogyan is készítsük el Prim hajfonatát. Érdekes lehet tudni, hogy már hajtrendeket is inspirálsz.
W.S.: (nevet) Igen! Nagyon sok különleges hajfonatot készítettek nekem. Hihetetlen fodrászunk volt, aki ezeket a döbbenetes frizurákat kreálta. Szóval, nekem mindig fonataim voltak, és imádtam őket! Mindig másfajta volt, és vicces volt látni, amikor kijött a Futótűz, hogy azokban a videókban hogyan is készítik el a különböző fonatokat. Hihetetlen látni, hogy az emberek meg akarják próbálni. Nagyon szuper!

D.O.: Eldöntötted, hogy Team Gale vagy Team Peeta vagy-e, vagy ezen folyamatosan agyalsz?
W.S.: Én Team Katniss vagyok, az elejétől ezt mondtam. Szerintem Katniss egy csodálatos példakép a fiatal lányoknak, és a történet is, ahogyan küzd a családjáért. Mindig is Katniss rajongó voltam.

D.O.: És mi van a Team Primmel? A Futótűzben igazán felnő, és minden nehéz pillanatában a nővére mellett áll. Ez a karakter is nagyon jó példakép.
W.S. : Úgy gondolom, hogy fantasztikus, hogy a fiatal lányok felnéznek rá(m). Igazán izgalmas, és szuper élmény. Nagyon szeretem, ahogy a karakterem felnő, és hogy mindig ott áll Katniss mellett.
Forrás: Xfinity

6 megjegyzés:

  1. Nagyon jó. Imádom az oldalt! Csak így tovább! :)

    VálaszTörlés
  2. Egyetértek 100 %-an :D *.* ;)

    VálaszTörlés
  3. Óóó, köszönöm mindkettőtöknek :)
    Remélem, sikerül az imént kitett MTV Movie Awards-on készült Josh-Sam interjúval meghálálni a bizalmat ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez csak természetes. Szinte már oldal függő vagyok. ( a szó legszorosabb értelmében ). És hát az oldal is szuper. Ami kell az van és ennyi :) :D A rendes oldalon még nem gondolkoztál ? Biztos nagy sikere lenne :)

      Törlés
    2. Miért, ez mennyiben "rendetlen" oldal? :)
      De nem vagyok annyira otthon webszerkesztésben, hogy összetettebb jellegű oldalt akarjak készíteni, ez a blog-jelleg meg jól teljesíti azt, amit én szeretnék az oldallal elérni (ti. a sorozattal kapcsolatos magyar nyelven történő tájékoztatást - de mindent igyekszek tematikusan is összegyűjteni, és hasonlók :)

      Törlés
  4. Egyetértenék az elöttem szólókkal ...nagyon imádom ezt az oldalt és csak gratulálni tudok hozzá !! Nem múlik el olyan nap hogy ne nézném meg !! :))

    VálaszTörlés