2014. április 20., vasárnap

Innen-onnan, 84.

Na jöjjön egy-két egyéb apróság, ha már a produkció háza tájáról nemigen vannak említésre méltó híreink. Viszont most kicsit változatosabbak az egyéb hírek is, nem csak Jen és Sam, de persze nélkülük nem lenne teljes egy ilyen bejegyzés.

Jennifer kapcsán személy szerint kicsit unom az X-men promót, de azért az utolsó előzetest kiteszem, hátha van még olyan, akit amúgy érdekel, de nem szaladt még bele.



A THR lehozott egy hírt, amely szintén érintheti Jennifer Lawrence-t. Korábban már beszámoltam róla, hogy Gary Ross rendezi az Édentől Keletre című könyv legújabb feldolgozását, amelynek főszereplője Jennifer Lawrence volna. Így az Éhezők Viadala egykori rendezője és főszereplője ismét együtt dolgozhatna, de a sok feltételes mód annak szól, hogy jelenleg semmilyen komolyabb szerződés nincs még aláírva a témában. Ami most az újdonság az az, hogy felmerül a lehetőség, hogy a bő 600 oldalas regényt két filmben készítenék el. Így nyilatkozik Ross a The Hollywood Reporternek a témáról:
- Lehet, hogy kettészedjük, az egyik nemzedék, majd a másik történetére. És most ezen gondolkodunk.
Hogy a film mikor is készül el, azzal kapcsolatban sincsenek infók, hiszen mind Gary Ross, mind pedig Jennifer Lawrence is igencsak elfoglaltak. [Az pedig köztudott, hogy Gary Ross nem szereti elkapkodni a dolgokat, szóval még ne szaladjatok a mozipénztárakhoz megvenni az Édentől Keletre jegyeiteket...]

Ha pedig Jennifer Lawrence, akkor tudjatok róla, hogy Jen a jövő héten egyik reggel a Good Morning America reggeli beszélgetős műsorába látogat, a műsor stábja pedig várja a rajongók kérdéseit. Ha valakinek tehát lenne kérdése, felteheti twitteren a #AskJenniferGMA utótag használatával. [Bevallom, ennek én is több értelmét látom, mint a #VoteKatniss-nek...]


Megpróbálom Sam Claflint is gyorsan megúszni, na nem mintha fizikai fájdalmat okozna róla írni, de jelentőségénél kicsit túldimenzionáltnak érzem ezt az Elnémultakat, de oké, annak kapcsán kaptunk mi bőven Éhezők Viadala infókat is. Ezúttal elsőként egy új poszterünk van, [fél;)]Sammel a középpontban:

Forrás: TheQuietOnes Facebook
Sam New Yorkban is promózta a filmet, ahol egy sajtótájékoztatót is rendeztek ennek kapcsán, ahonnan érkezett néhány remek Sam Claflin kép.




Elnémultak utolsó előzetesünk is van, friss, ropogós, íme:



Azok a kinti rajongók, akik szeretik Lynn Cohent, most egy kisebb színpadi műben, az Én emlékszem mamára című darabban láthatják a tiszteletre méltó idős színésznőt. Most ugyan nem idéznék az élménybeszámolóból, amit találtam a darabról, de a darab poszterét kiteszem:


Leven Rambint a Tomorrow People [nálunk vajon miért nem megy???] című sorozatban láthatják szintén a kintiek. Róla van egy képünk, illetve a képre kattintva egy rövid jelenetét is láthatjuk az Éhezők Viadalában Glimmert alakító színésznőnek az epizódból, amelyben látható:


Egy, illetve két fotósorozat következik, mondjuk a másodikból inkább néhány kulisszák mögötti kép jelent csak. Elsőként lássuk Natalie Dormer S Moda magazinban látható fotósorozatának két képét:

Forrás és még több: ONTD

Az Annie Crestát alakító Stef Dawsont a Bellus magazin kedvéért fotózták, ebből került elő néhány kulisszák mögötti kép, amelyek közül néhányon a fotós Joshua Schultz is szerepel.

Forrás és még több: Hunger-games.net

A végére két megjelenés hír és kép: Jena Malonét múlt hétvégén a Coachellán látták és fotózták, Amandla Stenberget pedig egy kollekció bemutatóján:

Forrás: Getty Images és Just Jared

2 megjegyzés:

  1. Majd a válaszokat a kérdésre majd próbáld már nekünk kirakni.! (#AskJenniferGMA)
    Köszi! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nyilván lesz hír a műsorról, és attól függően, mi lesz benne, hozok anyagot. Ha Éhezők Viadalás, külön cikkbe, ha kevésbé, akkor Innen-onnan rovatba..

      Törlés