2014. április 26., szombat

Hosszú tömött sorok a mai berlini Éhezők Viadala statisztaválogatáson

Körülbelül ezer statisztát keresnek az Éhezők Viadala sorozat harmadik filmjéhez. A mai válogatásra azonban több ezer érdeklődő érkezett, a Kantstraße-n lévő Delphi Filmpalotába. A hosszú várakozási idő azonban nem szegte kedvét a sorban állóknak. A válogatás ma délután 15 óráig tartott.


A DPA (Német Hírügynökség) információi szerint a kiválasztottak Jennifer Lawrence-szel közös jelenetben szerepelhetnek majd az amerikai fantasy sorozatban. Lawrence már tavaly az Éhezők Viadala: Futótűz berlini bemutatójának alkalmával bejelentette, hogy hamarosan újra visszatér Berlinbe. 


A harmadik és negyedik filmet több különböző helyszínen forgatják, többek között Berlin-Brandenburgban. A Babelsberg Stúdióban már zajlanak az első előkészületi munkálatok. Eike Wolf, a stúdió képviselője azonban ezt titoktartási kötelezettségére hivatkozva nem erősíthette meg.
Forrás: BZ-Berlin - De furcsa is volt németről fordítani :))

A főszereplők azonban nincsenek még Berlinben. Jennifer Lawrence-t Londonban fotózták Nicholas Hoult társaságában, Josh Hutchersonról Párizsból került elő két rajongói fotó is, Liam Hemsworth-t pedig tegnap a LAX-on fotózták, ahonnan állítólag Párizsba tartott. [Mondjuk ilyen hírünk már egy hete is volt, persze most már képi bizonyítékaink vannak.] A képekből egyet-egyet teszek az ugrás utánra, a szokásos "nem szeretném lesifotókkal teleszórni az oldalt" indokkal.



Források és még képek: JenniferLawrenceDaily - Hungergames.pl

Forrás: @lovingeverlark

2 megjegyzés:

  1. Fú, ez tök jó. Ide is jöhetnének forgatni, biztos elmennék a statiszta-válogatásra. :)

    VálaszTörlés
  2. Egyetértek. De hát mint tudjuk ez nem valószínű . :( :)

    VálaszTörlés