2014. március 11., kedd

Willow Shields interjú-részletek

Több interjú is jelent meg a múlt hét során Willow Shield-szel a Futótűz DVD megjelenés kapcsán, ezekből igyekszek szemezgetni. Törekszem rá, hogy újdonságokat hozzak csak, ne az untig ismételt részleteket (bár így utólag azt gondolom, ez lehet, csak gyönge próbálkozás volt) :)

A Seventeen cikke megírja, hogy Willow jelenleg a Kiválasztottat forgatja, amelyet két részben mutatnak majd be és Willow nagyon izgatott Prim további sorsa miatt:
- Nagyon sokat érett. Nővérként dolgozik [a 13. körzetben] és jelenetei sokkal érzelmesebbek.

A cikkből többedjére megtudhatjuk, hogy nagyon jó Willow számára, hogy Jennel testvérként szeretik egymást és jókat bolondoznak a forgatási szünetekben. Sőt, arról is szó esik, hogy cicájuk, Kökörcsin egy georgia-i állatidomártól származik és Jennel együtt szintén sokat játszanak a cicussal két felvétel között. 

A DVD-n látható törölt jelenetek kapcsán Willow elmondja, hogy a film megjelenésééig számukra is meglepetés, mi kerül be a filmbe és mit vágnak ki a felvett anyagok közül.



A SheKnows cikkéből azt tudhatjuk meg, hogy a szereplőválogatás alkalmával Willownak azt a jelenetet kellett eljátszania, amikor az aratás után édesanyjával bemegy Katnisshez elbúcsúzni:
- Ez egy nagyon érzelmes, de nagyon jó jelenet, mert itt sok különböző érzelmet kellett eljátszanom.

Shields azt mondta, hogy sokat segített neki az alakításban, hogy a való életben is van testvére.
- Sokkal hihetőbbé tette, amin Prim keresztülmegy. Mondjuk egy idő után annyira közel kerültünk egymáshoz Jennel is, hogy teljesen belülről fakadt ez az egész.

Photo credit: Apega/WENN.com
Ebben a cikkben is felmerülnek már sokszor boncolgatott témák [amiknek folyamatos ismétlődése miatt egyre kevésbé szívesen fordítok Willow Shields interjút...], miszerint milyen vicces Jen a forgatás szüneteiben, milyen remek tanácsot adott Willow-nak és hogy milyen érzés együtt felnőni a karakterrel: nagyon furcsa látnia magát az első filmben, ahol még kicsi volt és fiatal. A négy filmben való szereplés azonban arra is lehetőséget biztosít, hogy egyre jobban megismerje karakterét.

Akik olvastuk az utolsó könyvet is, tudjuk, hogyan alakul Prim sorsa. Az ennek forgatására való felkészülésként Willow újraolvasta a könyveket. Azon kívül komolyabb előkészületre nincs szükség, mert "olyan közel kerültünk egymáshoz mindannyian, hogy minden természetesen adódik. Mostanra minden sokkal könnyebb. Úgy értem, együtt növök fel Primmel, így hasonlóan látom én is a dolgokat."

És hogy hogyan tervezi az életét az Éhezők Viadala után? Willow azt mondja, mindenképpen folytatja a színészetet. Azt mondja, van pár munkája folyamatban, de ezekről - még - nem beszélhet.

Végül megkérdezték Willow-t, mit tanácsolna azoknak a fiatal lányoknak, akik szintén színészkedni szeretnének:
- Soha ne add fel. Mindenki életében van olyan, amikor szomorú, mert nem kapott meg egy bizonyos szerepet, de nem szabad feladni. Folytatni kell, mert egyszer biztosan lesz olyan, ami majd összejön. Mindig higgy magadban! - fejezi be jótanácsait Willow Shields.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése