2014. február 28., péntek

Katnissék kalandjai Tigrisnél lassan tényleg életre kelnek

Na, reggel olvashattátok, hogy pár napja Tigris jelmezét és sminkjét próbálták, most pedig friss híreket közölt Nina Jacobson producerasszony arról, hogy elkészült Tigris üzlete is. Íme az üzenet:


Forrás: Nina Jacobson Twitter

Vagyis: Tigris boltja teljesen berendezve még királyabb, mint képzeltem. Látványos együttműködés érzékelhető a díszlettervezők, jelmeztervezők, dekoratőrök, stb. között.

Ugye, ha már Tigris, akkor ugye reggel épp azon agyaltam, milyen gyanús, hogy nem tudjuk még, ki alakíthatja. Aztán most találtam egy Glamour cikket, amely épp akkortájt íródott, amikor tavaly Rebel Wilson elszólta magát, hogy szerepelni fog a Kiválasztottban, sőt, azt nyilatkozta, hogy kapitóliumi embert fog alakítani. Közületek páran már akkor Tigrisre tippeltek (én inkább gondoltam volna Fulviára, Plutarch asszisztensére, akiről szintén nincs hírünk, szerepel-e majd egyáltalán a filmben), és ez a Glamour cikk is erre utal. Mármint Tigrisre. Igaz, a szöveg a "might" szócskát használja, ami a valószínűségnek az egyik legenyhébb formája, szóval semmi sem biztos. Csak az, hogy zajlanak a munkálatok, mégpedig gőzerővel. És jó hallani róluk :)

1 megjegyzés:

  1. Hát szerinten jó lenne Tigris szerepére !! :D Amugy imádom a blogod !! Nagyon jó munkát végzel !! :D

    VálaszTörlés