2014. február 6., csütörtök

Részletek a Futótűz DVD törölt jeleneteiről

Korábban ITT már olvashattatok a tavasszal megjelenő Futótűz DVD legjobban extráinak részleteiről, akkor még csak találgattuk, mit láthatunk a törölt jelenetekben, most azonban találtam egy cikket, amiből kiderül.
  • A ZUG - 8. jelenet (00:21) - Rövid jelenet Katniss-szel és Gale-lel a Zugban.
  • VASÚTÁLLOMÁS - 62. jelenet (00:23) - Katniss hazatér a Győzelmi Körútról, és elmondja Primnek és Anyukájának, hogy el kell hagyniuk a 12. körzetet.
  • EGY TIPP - 81. jelenet (1:42) - Snow elnök felveti Plutarch Havensbee-nek a Fecsegők ötletét. Kibővített jelenet.
  • A BORÍTÉKOK KICSERÉLÉSE - 84. jelenet (1:04) - Plutarch Havensbee kicseréli a Nagy Mészárlás borítékját és megsemmisíti az eredetit.
  • FINNICK HURKOT KÖT - 119. jelenet (00:56) - Finnick Odair hurkot kötni tanítja Katnisst a Kiképzőközpontban. Végre talán láthatjuk a következő still mozgóképes verzióját is:

Ez pedig még nem csak nem is rémlik korábbról (mondjuk a People magazin Futótűz különszámából vagy a Mozikalauzából származhat):

Forrás: Panempropaganda

4 megjegyzés:

  1. Én személy szerint sajnáltam, hogy kihagyták, és hiányoltam is a "hurok kötés órát" és nem Finnick miatt, hanem úgy abszolút, nekem az is egy fontos momentum volt. :)

    VálaszTörlés
  2. Yay, Finnick törölt jelenet! *.*

    VálaszTörlés
  3. azt hiszem az is törölt jelenet, amikor a morfling virágokat fest Peetára..:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Figyelj, több, mint 3 órányi anyagot vettek fel, tehát legalább 45 percnyi plusz anyag lenne még. Ebből 5 percet kapunk kb. Szóval hosszan lehetne még sorolni, miből lehetne törölt jelenetet mutatni, nem csak ez a pár volt.

      Törlés